Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rivada Naçizane Döndük (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rivada Naçizane Döndük (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Risk almadığımız virajlar uzun geniş virajlardır gördüğünüz fotolarda 160+ hızlarda dönülüyor..
kawasaki_honda, arkadaşım 5 şeritli düz yollar Amerika'da Türkiye'de yok öyle bir konsept,
Fotoları koymamdaki amaç bir kaç güzel kareyi sizlerle paylaşmaktı. İdrar debisi/basıncı yarıştırmak değil..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, valla arkadaş 5 şeritli düz yollar lafın gelişiydi hadi 3 şerit olsun ayrıca benim bütün mesajlarımı okumadan hakkımda yorum yapma ben zaten sizin koymuş oldugunuz fotolara birşey demiyorum gayette güzel olmuş ama bazı arkadaşlar fazla agresif sanırım msj. bir başından bir sonundan okumuş bu arada fotoları bizlerle paylaştıgınız için teşekkür ederim
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesajları okudum,karşılıklı yanlış anlaşılma durumu olmuş gibi.

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten naçizanee dönmüşsünüzzz Gülümsüyorum
reont Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, eywallah dostum çok yakın arkadaşım olmadıkça forum ortamlarında birinin sürüşü tekniği vs. hakkında yorum yapmamaya özen gösteriyorum.. Sen de üzerine alınma bence İstanbul'a gelirsen bekleriz..
Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, hele şükür bir anlayan çıktı beni
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, o avatar ne iş ben bir yerden hatırlıyorum bu fotoyu.. Aaa benim mont, kask, motor..
Başa dön
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, istanbula gelirsem mutlaka ugramaya çalışırım yanına teşekkür ederim dostum
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

....

En son yc_ tarafından 03.05.2008 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yc_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda demiş ki:
yc_, insallah karşılaşırız tanışmış oluruz sizlerle çay içeriz bizim kimseye ıspartlayacak birşeyimiz yok sen beni yanlış anlıyosun yorumlarımı dikkatli okursan anlarsın

yc_ Topiği baştan sona okudum kawasaki_honda Nickli Beyi tanımıyorum ama ilk yorumunda şaka yollu takılmış biraz hangimiz takılmıyoruzki şaka yollu birbirimize ve sende bunu ciddiye almışsın ve hiç gereği yokken uzatma gereği duymuşsun ... böyle uzattıkca eski yücel oluyorsun ama son bi kaç aydır yazdığın yorumları okuyordumda yücelde bayağı bir değişme var diyordum kendi kendime ... artık kakara kikiri muhabbetinden çok teknik konulara dahil olduğunu görmek beni ziyadesiyle memmun etti Gülümsüyorum kawasaki_honda kardeşimizin imzasındaki linkteki videosunu izledim gerçekten çok başarılı heleki üniversiteyi Konyada okuduğum için biliyorum bizim buradaki gibi yollar yok orada stabilize malzemenin üstüne zift döküp üztüne çakıl serip silindirle geçiyorlar 5-6 ay sonra gide gele değişik bir yol oluyor kawasaki_honda kardeşimiz bizim yatmayı bırakın girmeye bile çekindiğimiz o yollardaki virajlara dizini sürterek giriyorsa bence bu kardeşimizle kavga etme yerine bilgi ve tecrübelerinden faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum

Bu siteye üye beyşehirden R1_Fatih nickli arkadaşı biliyorum bi tek oda gerçekten viraj konusunda gendini ıspatlamış biri ... onunda videosunu izlemiştim Alkışlıyorum

kawasaki_honda dostumuz yukerıda demişki bi çay içsek tanışsak ... bak yemin ediyorum bi çay içecek kadar zaman geçirsek sanki 10 yıllık tanışıyormuş gibi kanka olur çıkarız Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten fotoğrafları konuşturmuş kim çektiyse ellerine sağlık...İnanın gerçekten çıkıp foto çekesim geldi bi anda Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Allah kimseye kaza bela vermesin...
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırakın len o kızı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha yazmyorum bu konuya isteyen istediği gibi sıksın diyeceğimi dedim...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayat evladım koy bugünkü rivadaki teker resimlerini de ortalık biraz karışsın...

En son B E K O tarafından 03.05.2008 - 23:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
B E K O şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
kawasaki_honda demiş ki:
yc_, insallah karşılaşırız tanışmış oluruz sizlerle çay içeriz bizim kimseye ıspartlayacak birşeyimiz yok sen beni yanlış anlıyosun yorumlarımı dikkatli okursan anlarsın

yc_ Topiği baştan sona okudum kawasaki_honda Nickli Beyi tanımıyorum ama ilk yorumunda şaka yollu takılmış biraz hangimiz takılmıyoruzki şaka yollu birbirimize ve sende bunu ciddiye almışsın ve hiç gereği yokken uzatma gereği duymuşsun ... böyle uzattıkca eski yücel oluyorsun ama son bi kaç aydır yazdığın yorumları okuyordumda yücelde bayağı bir değişme var diyordum kendi kendime ... artık kakara kikiri muhabbetinden çok teknik konulara dahil olduğunu görmek beni ziyadesiyle memmun etti Gülümsüyorum kawasaki_honda kardeşimizin imzasındaki linkteki videosunu izledim gerçekten çok başarılı heleki üniversiteyi Konyada okuduğum için biliyorum bizim buradaki gibi yollar yok orada stabilize malzemenin üstüne zift döküp üztüne çakıl serip silindirle geçiyorlar 5-6 ay sonra gide gele değişik bir yol oluyor kawasaki_honda kardeşimiz bizim yatmayı bırakın girmeye bile çekindiğimiz o yollardaki virajlara dizini sürterek giriyorsa bence bu kardeşimizle kavga etme yerine bilgi ve tecrübelerinden faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum

Bu siteye üye beyşehirden R1_Fatih nickli arkadaşı biliyorum bi tek oda gerçekten viraj konusunda gendini ıspatlamış biri ... onunda videosunu izlemiştim Alkışlıyorum

kawasaki_honda dostumuz yukerıda demişki bi çay içsek tanışsak ... bak yemin ediyorum bi çay içecek kadar zaman geçirsek sanki 10 yıllık tanışıyormuş gibi kanka olur çıkarız Gülümsüyorum

Topiclerin kurtarıcısı Emin işbaşında Çok gülüyorum ama yazdıklarına katılıyorum Emin, doğru tespitler Bravo
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye