Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***yeni motorum***ve***resimleri***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***yeni motorum***ve***resimleri***

***yeni motorum***ve***resimleri***
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:29    Mesaj konusu: ***yeni motorum***ve***resimleri*** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaslar askerden önce sattıgım 600 f den sonra bu sezonu maddı sorunlardan dolayı motorsuz tamamlarım dıyordumkı bırden bı fırsat dogdu ve ruzgarı hıssetmem ıcın bı yol arkadası buldum kendıme.ss den sonra chopper tarz oldu bıraz ama olsun.yınede maddı durumuma gore alabılecegımın en ıyısı oldugunu dusunuyorum.

motorum 2006 model regal raptor.3000 km de aldım ve 3500 ytl ye satın aldım.216 ytl noterden satıs masrafı tuttu,95 ytl 3000 km bakımı ve 150 ytl sıgorta ve plaka ıslemlerı ıcın harcadım.sıdıde bıraz motor hakkında bılgı vereyım sonrada resımler Gülümsüyorum

motor 250 cc ve su sogutmalı bır motor.çin malı olup bu tarz motorlar arasındakı tek su sogutmalı olarak bılıyorum.aldıgım arkadas abd parcalı ama çin montajı dedı ama bı arastırma yapmadıgım ıcın bılemıyorum onun yabancısıyım.motoru aldık arkadasın servıse goturduk guzelce bır baktırdık.motorun garantısı devam edıyor ve cok ama cok temız olması kromajların cıvıl cıvıl yanması hosuma gıttı.3000 km bakımını yaptırdım.castrol yag 20/40 koydu usta.ben 15/40 istedim o 20/40 bu modelde daha ıyı olur dedı bakacaz.bujı ngk ıdı bosch ıle degıstırdım.radyotore su yerıne antfırız doldurttum.balatalar,zıncır,lastık ve lastık basıncı,elektrık aksamı,sıgortalar vb yanı anlıcanız herseyıne bakıldı ve eksıklerı gıderıldı.

motor egsozdakı susturucunun bırını cıkardık cok hos sesı oldu.vıdeosunuda en kısa zamanda nasıp olursa eklemeye calısıcam.motoru konyadan aldım seydısehıre getırdım.ylda duz yolda max 115 km/h gordum.hızlanması guzel.motor 170 kg oldugu ıcın bence gayet ıyı.hafıf rampalı bır yol bulursanız max ibre 140 km/h ve ben 140 km/h gordum sorun yaratmadı.90 km/h uzerı hızlarda ruzgarı barız hıssedıyorsunuz.ayaklıklar ve gidonda titrasim hissetmedim.özellikle bu modelın t gidon olması ve ön tekerin digerlerine göre daha önde olmasından dolayı uzun yolda cok rahattı.yakıt olarak km de 0.12 ytl yaktı ama performanslı kullanımda.ort 100 km/h gıbı kullandım.ama 140 km/h denemelerıde yaptım ara ara.ama 90 km/h lık bır kullanımda sanırım 0.10 ytl yakar.motor agır oldugu ıcınb kamyon otobus vb buyuk aracları gecerken sorun yasamadım ruzgar yada turbulans hıssetmedım.motor gayet dengelı.frenlerıde bence cok hos.motorun agırlıgından dolayı gazı bıraktıgınızda zaten motor kendısı yavaslıyor ama frenlemedede hosuma gıttı.kırmızıya yakalanmamak ıcın bıraz basmıstım fakat yetısemedım ve kırmızı yandı bende mecbur frenlemek zorunda kaldım ve uygun mesafede dengelı olarak durabıldım.

genel ıtıbarıyle motordan benlentılerımın uzerınde bır performans aldım.motor calısmazken agırlıgını hıssedıyorsunuz ama calısırken yolda bu agırlıgın avantajlı yonlerınıde goruyorsunuz.umarım ılerde parca yada servıstede sorun yasamam.yeni baslayanlar ıcınde bu tarz ve fıyat aralıgında sımdıkı ızlenımlerımle tavsıye edebılırım.şimdide biraz resimlere gecelim.simdilik cep telle 4 resim cektım aceleyle ama gezilerimden kezıtler ve vıdeo paylasımı ıcın tekrar gorusecez nasıpse.

resimler düzenlendi:şeker portakalı
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor süper ama kask daha güzel be Bravo allah kazsız belasız kullandırsın
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren, tesekkurler dostum Gülümsüyorum
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskı satıp gt250r falan alırdın aslında Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
kaskı satıp gt250r falan alırdın aslında Çok gülüyorum

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum çok doğru
bu arada hayırlı uğurlu kazası belasız binmek nasip eylesin Allah cc. Bravo
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, kasksız gtr napıyım.ölçek olsam daha kolay yolları var Dil çıkarıyorum
Başa dön
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, alırdın bi safebet yahu 5 milyon bizim bit pazarında Çok gülüyorum şaka yapıyorum tabiki allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela wermesin Bravo
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazabela vermesin Alkışlıyorum
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 03.05.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naptın abi sen ya racingten chopper e geçmişsin hiç tatmin olamazsın tahminimce ama hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marcopasa, napalım kardes.beni saracak bı alet nerden baksan 13-14 eder.okdar para suan cıkmaz benden.artık baska bahara.bu sene bunula takılacaz.bunada sukur hem maksat ruzgarsa ss den daha fazla ruzgar alıyo Dil çıkarıyorum
Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, onların bir de grupları vardı... her geziye katılıyorlardı ... taaa adamlar nerelerden geliyorlardı be.. durumu düzeltince binersin daha iyisine... 1 hafta içinde alışırsın ilkbaşlarda bozuk falan sanarsın niye uzamıyo bu yaw dersin.... sonra o sana - sende ona kaynaşır gidersiniz gibi geliyor..

race ten sonra touring 650 lik bi makineye binmiştim.. bi asılıyordum redline - 1 hafta içinde alışıvermiştim..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal