mrb arkadaslar askerden önce sattıgım 600 f den sonra bu sezonu maddı sorunlardan dolayı motorsuz tamamlarım dıyordumkı bırden bı fırsat dogdu ve ruzgarı hıssetmem ıcın bı yol arkadası buldum kendıme.ss den sonra chopper tarz oldu bıraz ama olsun.yınede maddı durumuma gore alabılecegımın en ıyısı oldugunu dusunuyorum.
motorum 2006 model regal raptor.3000 km de aldım ve 3500 ytl ye satın aldım.216 ytl noterden satıs masrafı tuttu,95 ytl 3000 km bakımı ve 150 ytl sıgorta ve plaka ıslemlerı ıcın harcadım.sıdıde bıraz motor hakkında bılgı vereyım sonrada resımler
motor 250 cc ve su sogutmalı bır motor.çin malı olup bu tarz motorlar arasındakı tek su sogutmalı olarak bılıyorum.aldıgım arkadas abd parcalı ama çin montajı dedı ama bı arastırma yapmadıgım ıcın bılemıyorum onun yabancısıyım.motoru aldık arkadasın servıse goturduk guzelce bır baktırdık.motorun garantısı devam edıyor ve cok ama cok temız olması kromajların cıvıl cıvıl yanması hosuma gıttı.3000 km bakımını yaptırdım.castrol yag 20/40 koydu usta.ben 15/40 istedim o 20/40 bu modelde daha ıyı olur dedı bakacaz.bujı ngk ıdı bosch ıle degıstırdım.radyotore su yerıne antfırız doldurttum.balatalar,zıncır,lastık ve lastık basıncı,elektrık aksamı,sıgortalar vb yanı anlıcanız herseyıne bakıldı ve eksıklerı gıderıldı.
motor egsozdakı susturucunun bırını cıkardık cok hos sesı oldu.vıdeosunuda en kısa zamanda nasıp olursa eklemeye calısıcam.motoru konyadan aldım seydısehıre getırdım.ylda duz yolda max 115 km/h gordum.hızlanması guzel.motor 170 kg oldugu ıcın bence gayet ıyı.hafıf rampalı bır yol bulursanız max ibre 140 km/h ve ben 140 km/h gordum sorun yaratmadı.90 km/h uzerı hızlarda ruzgarı barız hıssedıyorsunuz.ayaklıklar ve gidonda titrasim hissetmedim.özellikle bu modelın t gidon olması ve ön tekerin digerlerine göre daha önde olmasından dolayı uzun yolda cok rahattı.yakıt olarak km de 0.12 ytl yaktı ama performanslı kullanımda.ort 100 km/h gıbı kullandım.ama 140 km/h denemelerıde yaptım ara ara.ama 90 km/h lık bır kullanımda sanırım 0.10 ytl yakar.motor agır oldugu ıcınb kamyon otobus vb buyuk aracları gecerken sorun yasamadım ruzgar yada turbulans hıssetmedım.motor gayet dengelı.frenlerıde bence cok hos.motorun agırlıgından dolayı gazı bıraktıgınızda zaten motor kendısı yavaslıyor ama frenlemedede hosuma gıttı.kırmızıya yakalanmamak ıcın bıraz basmıstım fakat yetısemedım ve kırmızı yandı bende mecbur frenlemek zorunda kaldım ve uygun mesafede dengelı olarak durabıldım.
genel ıtıbarıyle motordan benlentılerımın uzerınde bır performans aldım.motor calısmazken agırlıgını hıssedıyorsunuz ama calısırken yolda bu agırlıgın avantajlı yonlerınıde goruyorsunuz.umarım ılerde parca yada servıstede sorun yasamam.yeni baslayanlar ıcınde bu tarz ve fıyat aralıgında sımdıkı ızlenımlerımle tavsıye edebılırım.şimdide biraz resimlere gecelim.simdilik cep telle 4 resim cektım aceleyle ama gezilerimden kezıtler ve vıdeo paylasımı ıcın tekrar gorusecez nasıpse.
Tarih: 03.05.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
slayer2694 demiş ki:
kaskı satıp gt250r falan alırdın aslında
çok doğru
bu arada hayırlı uğurlu kazası belasız binmek nasip eylesin Allah cc. _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tarih: 03.05.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Tarih: 03.05.2008 - 21:43 Mesaj konusu:
hayırlı olsun _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 490 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 03.05.2008 - 21:59 Mesaj konusu:
naptın abi sen ya racingten chopper e geçmişsin hiç tatmin olamazsın tahminimce ama hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin _________________ m.demirtas10@hotmail.com
marcopasa, napalım kardes.beni saracak bı alet nerden baksan 13-14 eder.okdar para suan cıkmaz benden.artık baska bahara.bu sene bunula takılacaz.bunada sukur hem maksat ruzgarsa ss den daha fazla ruzgar alıyo
_RoMeO_, onların bir de grupları vardı... her geziye katılıyorlardı ... taaa adamlar nerelerden geliyorlardı be.. durumu düzeltince binersin daha iyisine... 1 hafta içinde alışırsın ilkbaşlarda bozuk falan sanarsın niye uzamıyo bu yaw dersin.... sonra o sana - sende ona kaynaşır gidersiniz gibi geliyor..
race ten sonra touring 650 lik bi makineye binmiştim.. bi asılıyordum redline - 1 hafta içinde alışıvermiştim..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız