Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Mayıs, iZM-iST MD Körfez Yarışları için yemekte buluşuyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Mayıs, iZM-iST MD Körfez Yarışları için yemekte buluşuyor

10 Mayıs, iZM-iST MD Körfez Yarışları için yemekte buluşuyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF,Köçek yok Çok gülüyorum Yemekte şarap da olmaması bizim tarafımızdan etkinliği kalabalık kılacaktır Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar gebzede buluşmak dilegiyle her keze selamlarlar.
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, Delirdim

Beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn Delirdim

ama biz 3 arkadaşız ve ancak pazar sabahı yola çıkabilirrizz
bizim gibi düşünen arkadaşlarla ist.buluşup birlikte haeket etmeye hazırız..
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende orda olucam bı aksılk cıkmazsa
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, emınım olmazsa gecelere pazar gunu akalım malum cumartesı yarıs var Çok gülüyorum ama yınede degerlendırılebılır sen yap hazırlıgı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum anladın sen Çok gülüyorum
derkunt, tesekkur ederım hocam Bravo
muhtesem bır kalabalık olacaga benzıyor harıkasın ekrem kardesım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.05.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekrem arkadaşıma bu organizasyon için teşekkür ederiz.

Bende bu kadar güzel insanla birlikte aynı ortamda bulunmaktan şeref duyacağım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Onur kardeşimede tekrar başarılar Bravo

En son HalilRR tarafından 03.05.2008 - 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF demiş ki:
titi, Dansöz varmı Çok gülüyorum

EkremSen Ersinimi duydun dansözde isteriz Gülümsüyorum Çok gülüyorum

10UR1 KAnka olurmu yaaa asıl senin yarışdan önce morale ihtiyacın var Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, ozaman aga nın elı tutulmaz hazırlıgı yap kardesım lafta kalmasın ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Dans

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir terslik çıkmaz ise Pazar günü geliyorum inşaallah..Aslında c.tesi yemekte kaçmazdı ama belli olmazz...
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışcılarımıza başarılar bol kupalı kazasız belasız bir sezon geçer inşALLAH
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 04.05.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aboooo,listeye bak hele,yok yok,işin içinde "yemek" kelimesi geçiyo diye mi bu kadar kalabalık yaa Gülümsüyorum Süper bi organizsayon olacağı belli,emeği geçenlerin ellerine sağlık Bravo

10 Mayıs'ta Formula 1'in sıralama turu varda,onu izlicem,yoksa kesin gelirdim Dil çıkarıyorum

Yarışacak tüm pilotlara başarılar,kupaları bekliyoruz şimdiden Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 04.05.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala yerimiz varsa İlhami abi ve beni eklersek sevinirim. orda görüşmek üzere.

Redstrom+Arctura

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, yer konusunda sıkıntımız yok, cuma gününe kadar rezervasyon yaptırabiliriz Gülümsüyorum

deliemin, o gün basında olacak! sadece hatırlatmak istedim Dil çıkarıyorum

O gece efelerin efesi HalilRR, bizimle olacak, bi zeybek oynamayı çok görmez sanırım bize Gülümsüyorum

http://www.gebzeogretmenevi.com/galeri.asp

Liste Güncellendi;

1-10UR1
2-HalilRR
3-HakanDincer
4-Mehmet Tan
5-misafir
6-antakin
7-barossatr
8-Batuuu
9-derkunt
10-gevezehanim
11-GSR Oguz
12-Volkan
13-speedracer
14-ZX-636R
15-MaGICLeF
16-yc_
17-hondabros
18-hondarslan
19-Zlatina
20-deliemin
21-joe_santana
22-EXUP+1
23-misafir
24-Ertan
25-SEYFO+4
26-misafir
27-misafir
28-misafir
29-misafir
30-EmreSen
31-EkremSen
32-tubiksuperisi
33-misafir
34-dodido
35-kvsokan
36-Henry
37-Murat
38-Miray
39-Name Ekin
40-Sertac Terzi
41-Özgür Türkmen
42-redstorm
43-Arctura
44-DAYTONAMOTOR
45-???
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1,

Canım kardeşim kupayı kaldıracağına eminim. Onun için yazmıyorum yanlış anlama. hani bir söz vardır ayaklarını yıkar suyunu içerim denir.
Bende sen kupayı kaldırınca motorunu yıkayıp suyunu içicem sana söz. Tüm kalbimle başarılar. dilerim
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kocam izin verirse ordayım Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal