ben erzurumda yasayam bi ogrenciyim we motor almaya karar werdim sizinde tahmin edersinizki motor çeşidi bakımından biraz fakir bir yerdeyim istanbulda internet aracılıgı ile bi kac motor buldum ama sizde takdir edersinizki 2.el piyasası biraz garip bende motordan oyle cok iyi de anlamamıyorum ben bu ay içerisinde istanbula gecicem motoru alırken bana vakit ayıra bilicek motordan anlayan birilerini arıyorum ilginiz we alakanız için şimdiden tesekkurler
Tarih: 03.05.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
bakmış oldugun motor hangi semt,de oldugunuda yazarsan sanırım daha
kolay yardımcı bulursun kendine kanımca _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
istanbulda güzel motorlar var ama dikkat et sana ötü motor satmasınlar sakat falan alcaksan maslakdan veya royal motors var orda çok güzeller var _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız