Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rivada Naçizane Döndük (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rivada Naçizane Döndük (Foto)

Rivada Naçizane Döndük (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, biraz şaka hesabı konuşmuşsun ama,samimi olmadığın biri bunu yanlış anlyabilir.bana da samimi olmadığım biri bu tarz yorum yapsa yanlış anlayıp tersleşebilirim Dil çıkarıyorum
neyse tadını iyice kaçırmayın bari,biraz sessiz modda ilerleyin de kapansın konu Göz kırpıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşde size 10 numara bi adam Hemde adam gibi adam MercuryRising Gülümsüyorum İllede viraja girecek adam arıyorsanız kendinize Volkan bey burada Gülümsüyorum Randevu alın kendisinden bizzat ilgilenir Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
sayat evladım koy bugünkü rivadaki teker resimlerini de ortalık biraz karışsın...

Sizden ayrıldık dönüş yolu tem de Barboros üstad corvette denk getirdi fena sıkıyorlardı sona gözden kayboldular Bravo
Bende yavaş yavaş Boğaz manzarasını izleyerek eve döndüm Gülümsüyorum
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu yan yana duran motorlar sanki kalkış yapcaklarmış gibi druyo Gülümsüyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
İşde size 10 numara bi adam Hemde adam gibi adam MercuryRising Gülümsüyorum İllede viraja girecek adam arıyorsanız kendinize Volkan bey burada Gülümsüyorum Randevu alın kendisinden bizzat ilgilenir Göz kırpıyorum

Emin iltifatların için teşekkür ederim.

Fakat kimseye viraj öğretmek benim haddim değil Bravo
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
kawasaki_honda, biraz şaka hesabı konuşmuşsun ama,samimi olmadığın biri bunu yanlış anlyabilir.bana da samimi olmadığım biri bu tarz yorum yapsa yanlış anlayıp tersleşebilirim Dil çıkarıyorum

+1000 aynen katılıyorum Barışcığım Göz kırpıyorum

zzzzzz demiş ki:

neyse tadını iyice kaçırmayın bari,biraz sessiz modda ilerleyin de kapansın konu Göz kırpıyorum

+1000 elimde olmayan nedenlerden dolayı bunada aynen katılıyorum Barışcığım Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MercuryRising demiş ki:

Fakat kimseye viraj öğretmek benim haddim değil Bravo
,

bide mütevazi demeyi unutmuşum Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sizden ayrıldık dönüş yolu tem de Barboros üstad corvette denk getirdi fena sıkıyorlardı sona gözden kayboldular
Bende yavaş yavaş Boğaz manzarasını izleyerek eve döndüm

titi, şaka biyana bugün çok keyifliydi.. sizden sonra biz sayatla epey takıldık... eksik kalan teoriler hayata geçirildi... barbaros dostum artık corvette lerle kapışacaksan kendine 1000 lik bir makina bakacaksın... gün artık bugündür..
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demişki ;

yc_ Topiği baştan sona okudum kawasaki_honda Nickli Beyi tanımıyorum ama ilk yorumunda şaka yollu takılmış biraz hangimiz takılmıyoruzki şaka yollu birbirimize ve sende bunu ciddiye almışsın ve hiç gereği yokken uzatma gereği duymuşsun..

sonrada barışın dediği;

kawasaki_honda, biraz şaka hesabı konuşmuşsun ama,samimi olmadığın biri bunu yanlış anlyabilir.bana da samimi olmadığım biri bu tarz yorum yapsa yanlış anlayıp tersleşebilirim

yorumuna katııyorum demişsin..

deliemin senin ne dediğin belli değil,,, NE DİYOSUN ??
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ evet işin bide bu boyutu var samimi olmadığın birinin şaka yollu mesajının yanlış anlaşılması durumu

ama görüyorumki sen her yoruma art niyetle yaklaşıyorsun ... bu saatten sonra benim sana söyliyecek sözüm yok yücelim

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, söyleme zaten benimde senden alacak bi sözüm yok bak dalgana...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:

manyaqeminim ben seni arıyorum virajlarda Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi,corvetle fena sıktık ama yalan oldu valla kardeşim

B E K O, 600 te yetiyor be kardeşim bir de binlik alırsak ne olur bilmiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, Ahhh barışım ahhh ne varsa zaten eskilerde var Gülümsüyorum davetini memmuniyetle kabul ediyorum Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr,Gördüm üstad ışıklarda durunca sana dedim ya corvet senin arkadan gelen rs 8 benim Gülümsüyorum
Bekir abi bu işin sonu yok gel biz senle bacanak olalım Gülümsüyorum
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bekir abi bu işin sonu yok gel biz senle bacanak olalım

titi, bacanak şu 1000 liği bitirelim ondan sonra..Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal