kawasaki_honda, biraz şaka hesabı konuşmuşsun ama,samimi olmadığın biri bunu yanlış anlyabilir.bana da samimi olmadığım biri bu tarz yorum yapsa yanlış anlayıp tersleşebilirim
neyse tadını iyice kaçırmayın bari,biraz sessiz modda ilerleyin de kapansın konu
İşde size 10 numara bi adam Hemde adam gibi adam MercuryRising İllede viraja girecek adam arıyorsanız kendinize Volkan bey burada Randevu alın kendisinden bizzat ilgilenir _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Tarih: 03.05.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
B E K O demiş ki:
sayat evladım koy bugünkü rivadaki teker resimlerini de ortalık biraz karışsın...
Sizden ayrıldık dönüş yolu tem de Barboros üstad corvette denk getirdi fena sıkıyorlardı sona gözden kayboldular
Bende yavaş yavaş Boğaz manzarasını izleyerek eve döndüm _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 04.05.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
İşde size 10 numara bi adam Hemde adam gibi adam MercuryRising İllede viraja girecek adam arıyorsanız kendinize Volkan bey burada Randevu alın kendisinden bizzat ilgilenir
Emin iltifatların için teşekkür ederim.
Fakat kimseye viraj öğretmek benim haddim değil _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
kawasaki_honda, biraz şaka hesabı konuşmuşsun ama,samimi olmadığın biri bunu yanlış anlyabilir.bana da samimi olmadığım biri bu tarz yorum yapsa yanlış anlayıp tersleşebilirim
+1000 aynen katılıyorum Barışcığım
zzzzzz demiş ki:
neyse tadını iyice kaçırmayın bari,biraz sessiz modda ilerleyin de kapansın konu
+1000 elimde olmayan nedenlerden dolayı bunada aynen katılıyorum Barışcığım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
MercuryRising demiş ki:
Fakat kimseye viraj öğretmek benim haddim değil
,
bide mütevazi demeyi unutmuşum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 470 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 04.05.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
Sizden ayrıldık dönüş yolu tem de Barboros üstad corvette denk getirdi fena sıkıyorlardı sona gözden kayboldular
Bende yavaş yavaş Boğaz manzarasını izleyerek eve döndüm
titi, şaka biyana bugün çok keyifliydi.. sizden sonra biz sayatla epey takıldık... eksik kalan teoriler hayata geçirildi... barbaros dostum artık corvette lerle kapışacaksan kendine 1000 lik bir makina bakacaksın... gün artık bugündür.. _________________ CBR 1000 esmeRR
yc_ Topiği baştan sona okudum kawasaki_honda Nickli Beyi tanımıyorum ama ilk yorumunda şaka yollu takılmış biraz hangimiz takılmıyoruzki şaka yollu birbirimize ve sende bunu ciddiye almışsın ve hiç gereği yokken uzatma gereği duymuşsun..
sonrada barışın dediği;
yorumuna katııyorum demişsin..
deliemin senin ne dediğin belli değil,,, NE DİYOSUN ?? _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
yc_ evet işin bide bu boyutu var samimi olmadığın birinin şaka yollu mesajının yanlış anlaşılması durumu
ama görüyorumki sen her yoruma art niyetle yaklaşıyorsun ... bu saatten sonra benim sana söyliyecek sözüm yok yücelim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
İşde size 10 numara bi adam Hemde adam gibi adam MercuryRising İllede viraja girecek adam arıyorsanız kendinize Volkan bey burada Randevu alın kendisinden bizzat ilgilenir
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 04.05.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
titi,corvetle fena sıktık ama yalan oldu valla kardeşim
B E K O, 600 te yetiyor be kardeşim bir de binlik alırsak ne olur bilmiyorum _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
zzzzzz, Ahhh barışım ahhh ne varsa zaten eskilerde var davetini memmuniyetle kabul ediyorum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Tarih: 04.05.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
barossatr,Gördüm üstad ışıklarda durunca sana dedim ya corvet senin arkadan gelen rs 8 benim
Bekir abi bu işin sonu yok gel biz senle bacanak olalım _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız