Tarih: 04.05.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
Ah ah amanın neler kaçırmışım. Ersin senin yatacak yerin yok anladın sen
Bekir abi sayat ne varsa sıkın topiğe Vidyo resim..
yc_, seni pek bi ajda pekkan gördüm bu topicte "chill out bro"
Tarih: 04.05.2008 - 01:07 Mesaj konusu:
useri2004,İlk defa Rivaya gittim zate acelemde vardı hemen döndüm ama orası tahlikeli aman dikkat gözünüzü seveyim...
Benim için Riva mafi... siz viraj dönerken ben mangalı yellerim
Bekir abi yeter artık kayımbabaya sölerim bak _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 04.05.2008 - 01:17 Mesaj konusu:
titi, birkaç kere enstantane olunca bizde suyunu çıkarmayı bıraktık. En iyisi mangal değil mi kardeşim. Dediğin gibi yol tehlikeli ama bir SS çiye hitap eden herşey iyi kötü var: Girişte benzinlik, mangal, viraj, kısa düzlükler bedava pist misali dönüyoruz yola çıkan inek köpek minibüs de tuzu biberi oluyor işte ne yaparsın
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Sx2 senin için fena fotolar çekinmiş dediler nerdesin egzosun alev atmasın nerdesin
geçen clk lı bi abimisi gördüm kadıköy lisesinin önünde fena idii tahtın sallandı titilyano bu işler arsa ile Ci takaslamaya bensemesss _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız