Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alperence Bir Yol Hikayesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alperence Bir Yol Hikayesi

Alperence Bir Yol Hikayesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 02.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, güzel gezi akıcı gezi raporu ile birlesince ortaya karısık olmus Bravo yakın tarihte bizde oralarda olacagız einize saglık paylasım icin tesekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 02.05.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 02.05.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotograflarla , fotografların kalitesi ile , anlatım güzelligi ile mükemmel bir gezi olmuş izlerken agzının suyu akıyor insanın sizler yaşadınız ...

Daha nice gezileri kazasız belasız tamamlamanızı dilerim.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 02.05.2008 - 15:41    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Alperence, güzel gezi akıcı gezi raporu ile birlesince ortaya karısık olmus Bravo yakın tarihte bizde oralarda olacagız einize saglık paylasım icin tesekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Teşekkürler sağolun kazasız geziler diliyorum...

Son Mesajdan 57 saniye:

meLanchoLie demiş ki:
Fotograflarla , fotografların kalitesi ile , anlatım güzelligi ile mükemmel bir gezi olmuş izlerken agzının suyu akıyor insanın sizler yaşadınız ...

Daha nice gezileri kazasız belasız tamamlamanızı dilerim.

Teşekkür ediyorum bende sizlere kazasız belasız nice geziler diliyorum... sağlıcakla kalınız.
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 02.05.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum harran ıste boyle gezılır
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:48    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo demiş ki:
Çok güzel olmuş geziniz elinize ayagınıza sağlık

Sevgili Capodelcapo teşekkürlerimi sunuyorum gönlüne sağlık Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 15 saat 19 dakika sonra eklendi:

Yildiz_27 demiş ki:
AYINTAPLI, neselı bır yolculuk oldugu kesın sızler yıyın bakalım o guzelım ((nohut cıyer durumlerını bız de burda yutkunalım)) tabıya

ben de gelıcem agustosda antepte gorusmek umıdı ıle saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Gel abi gel kale altında kebap yiyelim seninle Dil çıkarıyorum
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler güzel -anlatım güzel- şiir süper daha ne isteyelim Alkışlıyorum Tabiki devamını isteriz Gülümsüyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 04.05.2008 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık gidip görmüş gibi olduk..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kaç haftadır giriş yapmadan takip ediyodum md yi sonunda cevap yazılacak bi topic açmışınız .....
alperence abi biraz kilo verirseniz o kalelere tazı gibi tırmanırsınız ..... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS demiş ki:
Resimler güzel -anlatım güzel- şiir süper daha ne isteyelim Alkışlıyorum Tabiki devamını isteriz Gülümsüyorum

Teşekkür ederim sağolun

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

aspuzu demiş ki:
ellerinize sağlık gidip görmüş gibi olduk..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kaç haftadır giriş yapmadan takip ediyodum md yi sonunda cevap yazılacak bi topic açmışınız .....
alperence abi biraz kilo verirseniz o kalelere tazı gibi tırmanırsınız ..... Gülümsüyorum

Gülümsüyorum)) Eyvallah abi verelim kilolarıda baklavalar kebaplar nasıl olcaksa bu iş Göz kırpıyorum
Başa dön
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 04.05.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili hayati abicim yine her zamnki muhteşem bir gezi yapmışsınız sizinle olabilmeyi inanki çok isterdim...

belgeser niteliğindeki gezinizi ayrıntılarıyla anlattığın için çok teşekkür ederim SEVGİLERLE Bravo

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok imrendim harika bir gezi olmuş , kazasız belasız daha nice geziler dilerim size , elinize sağlık Bravo
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence abicim yine diyecek söz bulamıyorum,hem fotolar hem açıklamaların,hepsi süper.Yüzündeki bu gülücüklerde hiç eksik olmasın Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ellerinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın abim Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt demiş ki:
harikasın abim Bravo

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal