Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi Çin'de Kazandı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi Çin'de Kazandı...

Rossi Çin'de Kazandı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Rossi Çin'de Kazandı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doktor tam anlamıyla kendine gelmiş gibi görünüyordu. Bu sezon hata yapacak gibi görünmüyor.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet guzel bir yaris oldu rossi geri döndu diyebilmek acaba erkenmi Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

summer_night, Lorenzonun yokluğu rossiye yarayacak demiştim! o bilekle tam performans ile yarışması beklemenemez! yaklasık 2.5 yıldır bir numara yok rosside ara sıra saman alevi gibi parlamalar tabiki olacak bunlar gayet normal! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, gene dogru konuşmuş arada parlar artık o kadarcıkta olsun
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Stoner ve Pedrosa adam değil dimi ..Lorenzo'ya da helal olsun,o şekilde çok iyi bir iş başardı.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birazda gönül işi bu yarışlar. Bu hafta Rossi'cilerin konuşma haftası. Lorenzo hiç geçemediği bir pilot değil. Onuda bekleriiiiiiz, o da gelsinnnnn. Gülümsüyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Lorenzo'ya da helal olsun,o şekilde çok iyi bir iş başardı.

bencede helal olsun. Bravo rossi kendine geldi inşallah böyle devam eder Alkışlıyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son 3 turu seyrettim cok rahat kazandı bu sefer
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience, onlar tabiki süper genç yetenekler! ancak sizde biraz objetif olmayı deneyin!!rossi 2.5 yıldır resmen madara oluyor yarışlarda, gecen senelerde de zaman zaman kazandı rossi ancak sonuç değişmedi! tabiki ara ara kazancak bu adamda sonuçta mahalle pilotu değil yani! çokk uzun bi aradan sonra yarış kazanığı için cocuklar gibi mutluydu kendiside! bunun sebebide kendisininde bu basarıyı nekadar özlediğinin kanıtı!! İyi fikir 3 sene önce rossiyi böyle cocuklar gibi sevinirken gördünüzmü??
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati de bu sene hız problemi başgöstermiş durumda. Bu problemi çözemedikleri taktirde arka sıralarda görmeye devam edeceğiz. Yarış sonrasında Stoner'in yüz ifadesi de bunu belli ediyordu zaten.
Sevmememe Rossi her zaman birinciliğin en iddialı ismi malesef.
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

rossi kendine geldi

evet ya valla bunu üzerine bişey demeyim!! adam 2.5 senedir pistte takılıyor bi yarış kazandı tamam kendine geldi oldu!!valla bizim millet çok garip! anlık basarılar hemen geçmişi siliveriyor hafızalarımız çok zayıf!!bu arada ben GP de bi pilot taraftarı değilim 96dan beri her sezon kürsüde olan bir pilot ile sada 20 yasındaki gençleri kıyaslıyorum ve cok net bir sonuç görünüyor! bu çocuklar hersene dahada tecrube kazanıyor ve rossi hersene dahada zorlancak olay bu!! ve GP de kaldıkça cepten yiyor!! 1 tek yarış kazanmaso hiç birsey ifade etmez!
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az buçuk izledim yarışı güzel gidiyodu sonunu izliyememiştim. Helal olsun rossiye Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her sene rossi nin rakibi değişmesine rağmen adam hep mücadelenin için de ,geçen sene stoner dı bu sene pedrosa lorenzo daha önce gibernau idi ilk başladığı sene biaggi idi seneye kim olacak belli değil ama rossi hep potanın içinde olacak bu adamın yeteneğini sorgulamak kadar saçma bişey yok, hem adamın yaşı kaç ki yarışları bıraksın?
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 04.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Abimin dediklerine katılıyorum bu işler böyledir kimse sonsuza kadar kazanamaz bu santraş veya öyle bişi değil. sürekli yeni pilotlar gelicek ve yeniliklere daha çabuk ayak uydrucak. Bu kadar yılın brikimi olarak ara sıra kazanması normaldir. Ama bu işler böyledir F1'de de motoGP'de de kazanırsın kazanırsın ama bir yere kadar sonra kaskı çıkarırsın ve anahtarı bırakırsın. Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tafa34 demiş ki:
Ducati de bu sene hız problemi başgöstermiş durumda. Bu problemi çözemedikleri taktirde arka sıralarda görmeye devam edeceğiz. Yarış sonrasında Stoner'in yüz ifadesi de bunu belli ediyordu zaten.

Nasıl hız problemi varmış Ducatinin anlamış değilim, Beğenmedim yarışta en yüksek hıza 344 km. ile Stoner, 343 ile Melandri çıktı Çok gülüyorum 2. olan Pedrosanın en yüksek çıktığı hızda 333 km. ee nasıl oluyor bu iş Şok oldum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal