Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi Çin'de Kazandı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi Çin'de Kazandı...

Rossi Çin'de Kazandı...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarıştan cok benim dikkatimi tirübinler cekti.Ne öyle bom boş bizim ülkemizde yapmazlar gider çinde yaparlar hemde dünyanın en kalabalık ülkesinde a.anlaşıldı ne kadar kalabalık oldukları.... Öfkeliyim
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 04.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossinin basarısızlıgı yamahanın basarısızlıgıdır ducatı gecenyıl supr bi performans cıkardı buna da stonerin yetegi eklenince sampiyonluk geldi kötü oldugu iki sezon konusuluyor da sampiyon oldugu 7 sezon niye göz ardı ediloyor onu anlıyamadım..
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yıl Yamaha kendisinide Rossi'yide yenilemiş.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim rossi den yana süphem yok ama yamahadan bi halt olmaz güven veren bi takım görüntüsü hiç çizmiyor ayrıca rossinin bası italyada dertteydi ve uzun zamndr davası sürdü ve sonuclandı bununetkisini de unutmayalım
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarı önemli ama rossi nin kendini topladı dememiz için çok yetersiz devamı gelmeli ciddi bi şekilde ki bizimde tezlerimiz yanlış çıksın Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel tablo grafiği çizmeye başladı Bravo Bravo Bravo Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene pedro olur herkes bakarrr Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedology demiş ki:
her sene rossi nin rakibi değişmesine rağmen adam hep mücadelenin için de ,geçen sene stoner dı bu sene pedrosa lorenzo daha önce gibernau idi ilk başladığı sene biaggi idi seneye kim olacak belli değil ama rossi hep potanın içinde olacak bu adamın yeteneğini sorgulamak kadar saçma bişey yok, hem adamın yaşı kaç ki yarışları bıraksın?

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
79 doğumlu yani niye bıraksın..
2 senedir motorların cc lerini değiştirdikleri için ancak bu sene oturdu rayına.Geçen sene Yamaha çok zayıf kaldı.Bu sene Ducati yavaş değil, Yamaha ve Honda hızlı.Suzuki'de geçen seneki motorunun üzerine bişi koyamadı.Yamaha ve Honda kötü olduğu için geçen sene Suzuki iyidi.Yamaha bu sene hızlı olduğu için Rossi'de normale döndü.
Birisi Yamaha takımı zayıf demiş. Şok oldum Yamaha hem motor olarak hem takım olarak hemde pilotları bakımından en iyisi OK
Yamaha rulazzzzzz Delirdim
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık sıradaki yarış ne olaacak bakalım ? ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi 'nin çok uzun süredir kazandığı ilk yarış Şok oldum Lorenzo 'nun sakatlığından faydalanması normal. Ama Rossi kendine geldi diyenler var Gülümsüyorum Hayır bunun için çok erken.. Arada böyle su yüzüne herkes çıkar..

Forza Lorenzo .. Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU ROSSİ YE KARSI TAKINILAN TAVRA PEK ANLAM WEREMİYORUM MAX BİAGGİ TANIDIGINZ FALAN MI HANİ ADAMIN KARİYERİNİ BASLAMADAN MAHVETTİ YA SİMDİ SÜRÜNÜNYOR SBK DA BENCE ROSSİ DÜSMANLIGIGININ ALTINDA BU YATIYOR Bİ ARA PEDROS LAR HAYDEN LER CIKTI SÖNDÜLER GECEN YIL DA STONER CIKTI ORTAYA DUCATININ COK BUYUK KATKISIYLA SAMPİYON OLDU BAKALIM BU SENE NE OLACAK ROSSİNİN BASARIZLIGI YAMAHA NIN YÜZÜNDENDİR ADAM BU YASIN DA YASAYAN Bİ EFSANE OLMUS ORTALIGI ALTÜST ETMİS DAHA NE YAPSIN Kİİ...
Başa dön
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 04.05.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah demiş ki:
Nasıl hız problemi varmış Ducatinin anlamış değilim, Beğenmedim yarışta en yüksek hıza 344 km. ile Stoner, 343 ile Melandri çıktı Çok gülüyorum 2. olan Pedrosanın en yüksek çıktığı hızda 333 km. ee nasıl oluyor bu iş Şok oldum

Bu şu demek oluyor, Ducati'nin hız problemi düzeltilince Rossi'yi yine kürsüde göremeyecegiz.

Tekrar iddia ediyorum; 1-STONER, 2-PEDROSA,.....
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi ile görüştügümde yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış MD de ki topic leri takip etmiş falan Dil çıkarıyorum

rossi den de bu beklenirdi umaırm bizim kenan da rossi gibi olur ama adama sahip çıkan yok ki Ağlıyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal