tosi_83 çok geçmiş olsun.
geçen bende yokuşta durdum, kalkayım derken fazla gaz vermişim şaha kalktım ama Allah tan iki teker üstünde devam ettim yoluma.
İyiki tam şahlanıp üstüne devrilmemiş _________________ STAY ON ROAD
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.05.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
tosi_83, çok üzüldüm adına. Çok geçmiş olsun.. Sana birşey olmaması çok sevindirici..
Arka stop ve sinyal için çok üzülmene gerk yok bence.. Onlar ucuz yani halledilir.. Motorda çizik falan var mı
İşi şakaya vuruyorum tosi.. Unut olayı.. Düşündükçe kötü oluyor insan _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
çook saolun arkadaşlar...
motorla az önce şöyle ufak bir tur attım, yıkamaya falan götürdüm...
eksozun üzerindeki nikelajlı parca baya bi çizilmiş, yıkanınca daha da belirgin çıktı ortaya.o parca kaç liradır acaba?...
sinyale 15 dedi stop 10 değiştirmeyede 10 alırız demişti, bide o parcayı değiştirim bari, kötü görünüyor...
bide motorda hafif bir ciyaklama sesi!!! var özellikle yavaş giderken, bişeyler sürtüyor gibi, indim ön tekeri çevirdim çok sıkı, sanırım orada bi sorun var...
yarın servisteyim...
tosi_83, oncelıkle gecmıs olsun bı arkadas da aspalt kowboyu sormus bızde yalan yok arkadas motor yaptırdı motoruna ama hala ayakta o motor calısır durumda sunu bılsın herkes kı kuryeler motorunu her sene yenıler ybr olsun cbf olsun ama arkadas yenısını almak yerıne motoruna bakım yaptırdı devam edıyor ıkı defa lastık lerı degıstı bılıyorum sıteye gırmeye zamanı yok o yuzden yazamıyo kendısı ama haftada bır ıkı kere yanıma ugrar cayımı ıcer
apachemı satıyorum eewet artık sıkıldım buyuk bısı alıcam kısmetse marka olarak hyo olabılır ama kesın degıl sahıbınden . comda kı ılanıma ıkı kısı geldı motora bakmaya bırısı 2700 verım dedı
olmaz dedım bırısı tamam kardes kısmetse alalım dedı ama pazarlık sunnettır dedı kıramadım 2900 e anlastık bakalım yarın gelıcek tekrar arkasına bındım bı tur attı daha once burugmanı varmıs tamam kardes dedı motor on numara kazasız guzelde kacıyor dedı hasarsız cızıksız oldugunu da gorunce anlastık dedı ama bakalım pazartesı gelırse tekrardan satıcam motoru ama apachmı sattım dıe ıbısı degısmez yıne laf soyletmem apacheye cok guzel anılarım gectı motorla _________________ 250 R HYOSUNG
tosi_83, geçmiş olsun kardeşim..özellikle yokuşlarda ,hele de 2 kişiyken çok dikkatli kalkış yapın yoksa alimallah yerdesiniz insanın motoru güçlü olunca böyle oluyor..allah başkalarına da versin EROLL88, abi asphaltkowboyu ben sordum da onun motoru ile detayları yazarmısın veya zamanı varsa o yazabilirmi...yani kaç bin km..neler geçti mototun başından ..sonuçta bazı mankafalara apachenin ne olduğunu nasıl bi şey olduğunu en iyi anlatacak insan o sayılır? saygılar... _________________ I just wanna see you work it for me
TVSabir, kardes motor yapıldıgında 90000 cıvarıydı galıba ondan kaynaklanan bişi cunku kesınlıkle basmazdı motorla yavas gıtmekten oldu galıba ben o kadar zorladım tık yok oda zaten dıyo kı senın motor benımkınden saglam cıktı dıye ama yag km sını gecıktırdıgı de gercek malum kurye baskası gıbı 1500 2000 km de bır degısmıyo yagı ondan da olabılır belkı ama hala ayaktaa motor sanırım 18000 felan dı km si su anda devam edıyor _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 08.05.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
tosi o nikelajlı şeyi çıkarmayı düşünüyorum daha şekil duruyo..
erol abi hyo tavsiye etmem bugün 2008 hyo lu biri durdurdu beni kardeş takasa girelim senle falan dedi. bende hyo almam dedim haklısın sende flan diyo..
3 kere düşünmek lazım onu almak için.. maksimum 170 yapıyor.. apache den fazla 30 km taş çatlasa.. iyi düşün derim ben erol abi senin için hayırlısı olur ama.. alırsan 2005 model al sarı renkleri güzel
Ben alsaydım öyle yapacaktım.. sarı benim çok hoşuma gidiyor hyoda _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
arkadaşlar bu yaz apachemle uzun bir yolculuk düşünüyorum burdan artvine gidicem yaklaşık 1400 km neyse daha önce hiç uzun yol yapmadım gittiğim en uzun yol 50 km ve size sormak istediğim bu motorla 1400 km hiç uyumadan gidebilirmiyim taksiyle 15 saate gidiyoruz 3-4 saatta bir durup çay fln içiyoduk öyle yani motorla gitmek istiyorum sizce bi sorun olurmu lastiklerin şamrielli olması kötü bi avantajmı veya böyle benzeri yolculuk yapanların yorumlarını bekliyorum bişeyler söylerseniz sevin irim
kadirfb_54
bence o kadar zorlama kendini. Arabanda rahat oturuş pozisyonuyla gitmeyeceksin. İlle o kadar yolu yapacaksan zamanını ayarla bir gece biyerde konakla öyle devam et yoluna. Ama şahsi fikrim o kadar uzun yol beklenmedik şeyler getirebilir. _________________ STAY ON ROAD
Tarih: 09.05.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
Bu motorla değil hiç bi motorla o kadar km yi dinlemenmeden yapamazsın Yanlış anlama sakın. 1400 km çok uzun bi yol _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
hmm o zaman çok yorulunca bi otelde kalmak gerekir sanırım neyse fikirleriniz için teşekkürler ama gerçekten gitmek istiyorum bu yaz olmasa bile bidahaki yaza kesin giderim süper macere olur hem tek kişi yani motora bişe olmaz bence ama sorun benim direncim olur
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ya arkadaslar resim eklemeyi öğretirmisiniz motorumun resmini koymam için illa url simi olması lazım internette hiç resmim yok bilgisayarımdaki resmi koyamazmıyım
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
_________________ TVS Apache 150 ==> Tecrübe : 2008 Km
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız