Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - -Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatı-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

-Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatı-

-Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatı-
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
k3m1k
Üye
Üye

Nereden: erzurum

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: -Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatı- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
-T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış ve 2 yıl garanti belgesi ile satılmaktadır
-ODTÜ tarafından yapılan testlerde %18 yakıt tasarrufu sağlanmıştır
-Gazi Üniversitesi tarafından yapılan testlerde %10 tasarruf sağlanmıştır
-Türkiyenin ilk resmi onaylı Yakıt tasarruf parçasıdır
-Amerika'da 2 araç markası orijinal araç çıkışlarında bu üründen kullanmaktadır
-Bakım gerektirmez, takın ve unutun. O görevini yıllarca eksiksiz yapar
-EKOYAK®; yakıt içindeki hidrokarbon zincirlerini parçalayarak, para hidrojenin daha yüksek enerjili Ortho hidrojene dönüşümüne yardımcı olmaktadır. Bu dönüşümün olması için, yakıtın yeteri kadar kuvvetli bir manyetik akımdan geçmesi gerekir. Başka bir ifade ile işin püf noktası; petrol türevi yakıtları oluşturan Hidrokarbonların (para hidrokarbon), manyetik etki ile değişen kararsız yapısından faydalanılarak, daha yanıcı daha yüksek enerji veren yeni yakıt (ortho hidrokarbon) meydana getirilmesidir. Söz konusu manyetik etki EKOYAK® tarafından yakıta uygulanmaktadır.

-Yakıt borusu üzerine monte edildiğinden, içinden geçen yakıttaki hidrokarbonların rezonansına sebep olur. Rezonans halindeki moleküller, oksijenle birleşmeye yani yanmaya yatkınlıkları itibariyle, en yüksek enerji seviyesinde yanarak yakıttan istenilen faydayı verir. Aracınızı çalıştırdığınızda, yakıt deposundan gelen yakıt, karbüratör veya enjektörden, yanma odalarına gönderilir, burada hava içindeki oksijen ile birleşerek yanar, bu yanma işlemi ne kadar yüksek enerji vererek gerçekleşirse, yakıttan alınan verim o kadar yüksek olur ve yakıt için ödenen bedelin karşılığı o oranda alınmış olur

-MONTAJ
Yakıt borusu veya enjektöre yakıt taşıyan besleme borusu (motor çalışırken soğuk olan) üzerinde, yakıt pompası, enjektör veya karbüratörden önceki en uygun yere plastik kelepçeler yardımı ile dıştan monte edilir.
-2 yıl garantilidir

Bu alet gercekten bu kadar işe yarıormu veya motor performansında dusus oluormu?
Başa dön
k3m1k Çevrimdışı k3m1k Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ilk defa duydum ama sen kendin yazmışsın nereden buldun bu bilgiyi
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
k3m1k
Üye
Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi alısveris sitesinde dolasırken sans eseri
Başa dön
Codegen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haberı daha once okumustum.kullanan birisinden yorum gelmeyince çokda önemsemedim.
Başa dön
Codegen Çevrimdışı Codegen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

k3m1k, yakıt tasarrufu sağlayan her yol performanstan düşüş sağlar! güç eşittir yakıt!! hem yakıtı kısacak hemde aynı performansı vercek bir olay söz konusu bile olmaz! ayrıca bu yakıt tasarruf cihazı bukadar kullanışlı ve kesin sonuç verse zaten üretici firmalar buna benzer bir sistem uygularlar! evet yakıt tasarrufu sağlar yakıtı kısar ama arac yürümez bukadar net!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Amerika'da 2 araç markası orijinal araç çıkışlarında bu üründen kullanmaktadır

hangi markalrmış bunlar! eger gercek olsa marka verilir!! ve buyuk ABD firmaları hele hele ABD markaları bunu asla denemez! adamlar buyuk hacim manyağı,V8-V10-V12 arabalar kullanıyorlar sıradan aile arabaları bile 6silindir genelde bide kalkıp bu cihazımı takacaklar! saçmalık... Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
k3m1k
Üye
Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
k3m1k, yakıt tasarrufu sağlayan her yol performanstan düşüş sağlar! güç eşittir yakıt!! hem yakıtı kısacak hemde aynı performansı vercek bir olay söz konusu bile olmaz! ayrıca bu yakıt tasarruf cihazı bukadar kullanışlı ve kesin sonuç verse zaten üretici firmalar buna benzer bir sistem uygularlar! evet yakıt tasarrufu sağlar yakıtı kısar ama arac yürümez bukadar net!

bilgilendirdiginiz için tesekkurler
Başa dön
Taz-Z
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

Bravo katılıyorum
Başa dön
Taz-Z Çevrimdışı Taz-Z Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güç istersen yakıttan feda edeceksin Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ekoyak denen olay gerçek.Yakıtı manyetik alandan geçirerek yanmasını ve patlarlığını değiştiriyor. Aslında güç artmıyor ona katılmıyorum ama yakıtta düşme olması muhtemel. Hııı arabalarda fabrikasyon kullanılıyor zaten özellikle kamyon ve tırların hepsinde bu sistem var. Ama güç için değil. Yakıtı motora gelmeden yanma oranını düzenlemek için. Ama motorlarımız için gereklimi değilmi işe yararmı hiç yorum yapamıyorum. Çünkü esas olarak yüksek motorlar için kullanılması.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yakıtı manyetik alandan geçirerek yanmasını ve patlarlığını değiştiriyor

bunu nasıl yapıyor büyü ilemi yoksa üfleyerekmi ? ? ?

bu zaten 1-2 senedır pıyasada olan bir ürün.kendim inanmam işe yarayacağına + motor tamiriyle ilgilenen 2 kişinin bunu deneyerek hiç bir işe yaramadığınıda duydum.
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecenlerde mercedes SLR500 testini okudum araba 100km de 51litre yakmış testte! bu sadece bir örnek,güç istiyosan yakıt gerek yakıtı kısarsan güç düşer! İyi fikir
Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiçbir işe yaramaz, yaramış olsaydı tüm dünyada ses getirir ve patenti bir firmada olmak üzere tüm üreticilere satılırdı. Emin ol ki 50 liraya da vermezlerdi. Gerçekten işe yarasa 1000 ytl olsa veririm.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde mythbusters programında test ettiler işe yaramadı.hiç bir fark yaratmıyordu.hem madem iki firma kullanıyor hangi firmalar niye söylemiyorlar.ayrıca bilimsel bir deneyde başarı sağlamış olsaydı deney sonuçlarıyla gözümüzü çıkartırlardı.sadece aldatma bence.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal