Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geçen bir hafta sonuydu,Drag yarışlarından ziyade oradaki atmosferi solumak uzun zamandır göremediğimiz kişilerle görüşmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi.

Eve Dönüş

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... dönüşte kazaya şahit olmuşsunuz inş yapanın bişeyi yoktur....
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet paylaşım harika kutlarım sonuçlar nedir Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için teşekürler her ne kadar orda olmak isteyip te olamasam da Üzgünüm
yarışçılarımıza başarılar Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldım ama bazı arkadaşlara ulaşamadık saglık olsun..

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaViMaN
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi gün olmuss paylasıom için teşekkürler
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetim bozkurtum son resim hariç diğerleri çok keyifliydi.. Alkışlıyorum Gülümsüyorum makinalarda harika Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel kareler sızın 15 numaraya 2 defa manısalı serdar abıle rossı denk gelmıs sonucları ogrenebılecegımız yer varmı yada yazabılecek? Bravo
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Öncelikle sana teşekkürü bir borç bilirim bizlerle o güzel anlarımızı paylaştığın için. Göz kırpıyorum

ÖMER BOZKURT un göstermiş olduğu cömert tavrıyla yarışan HALİT kardeşimi ve MEHMET ustamı tebik ediyorum. Alkışlıyorum

Benim için mükemmel bir gündü çok sevdiğim benim için canımdan önemli dostlarımı hemşerilerimi görmek bana bugün büyük zevk verdi tabi dönüşte bazı sebeplerden dolayı herkezle vedalaşamadım onun için görüşemediğim kişilerden çok özür diliyorum Üzgünüm
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, cok sıcak ve samimi kareler devamını bekleriz Bravo Bravo
nazliserim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo herkescikler dragtaymış bende diom neden kimseler yuk die bende çok istemiştim gitmeyi ama gidemedim Kamela hade ii sin nerdeyse tüm Konya md ile tanışmışsın bu arada Ahmet paylaşım için tşkr son kare hariç hepsi süper eve dönüşteki recep deelmi İstemiyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reddragonnvv, biz kazadan sonra geldik,bende bilmiyorum,inşallah birşeyleri yoktur

crayz_84, biz fazla durmadık,usta ile Halit derece alamadılar ama yine de iyilerdi Bravo

piranha Ankara'dakine gideriz,canını sıkma Çoook seviyorum

excavator_zx6, sağol Coşkun'um Göz kırpıyorum

Biker_BoyzZ erken yola çıktığımız için sonuçlarıda tam olarak bilmiyorum

orucoglu, bende fazla kimseyi göremedim,Whiskey_75 birde Hulk abiyle tanıştık Bravo

gsr_serter Serter abi geçen gün aklımı almıştın hatırlarsan Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

neuremencer, teşekkür ederim

Son Mesajdan 40 saniye:

nazliserim, evet biz ona kısaca İvedik diyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Ahmet ellerine sağlık harika fotoğraflar, tşörtleriniz çok güzelmiş bu arada Gülümsüyorum Halit ve Mehmet ustayı tebrik ederim ileride daha iyi başarılara imza atacaklarından eminim mühim olan ordaki havayı soluyabilmek Bravo bizlere bu kareleri yansıttığın için teşekkürler emeğine sağlık... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son fotoğraf kötü olmuş, umarım kimsenin canına mal olucak bir durum olmamıştır Üzgünüm
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, ahmet ım emegıne saglık super goruntuler...gezı munasebetıyle denk gelmedık bırdahakı sefere ınsallah Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.05.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

len ne bu hız böyle Gülümsüyorum
kalk konyaya git ve topik aç,helalin var vallaha.... Gülümsüyorum
çok güzel bir gündü,sizlerle sohbet etmek zevkti ahmet.
bir başka drag organizasyonunda buluşmak üzere.... Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal