Güzel geçen bir hafta sonuydu,Drag yarışlarından ziyade oradaki atmosferi solumak uzun zamandır göremediğimiz kişilerle görüşmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi.
Eve Dönüş
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
resimler için teşekürler her ne kadar orda olmak isteyip te olamasam da
yarışçılarımıza başarılar _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 04.05.2008 - 23:56 Mesaj konusu:
guzel kareler sızın 15 numaraya 2 defa manısalı serdar abıle rossı denk gelmıs sonucları ogrenebılecegımız yer varmı yada yazabılecek? _________________ Yeni sezon ve R6:)
Hayabusa, Öncelikle sana teşekkürü bir borç bilirim bizlerle o güzel anlarımızı paylaştığın için.
ÖMER BOZKURT un göstermiş olduğu cömert tavrıyla yarışan HALİT kardeşimi ve MEHMET ustamı tebik ediyorum.
Benim için mükemmel bir gündü çok sevdiğim benim için canımdan önemli dostlarımı hemşerilerimi görmek bana bugün büyük zevk verdi tabi dönüşte bazı sebeplerden dolayı herkezle vedalaşamadım onun için görüşemediğim kişilerden çok özür diliyorum
Hayabusa, cok sıcak ve samimi kareler devamını bekleriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
oooo herkescikler dragtaymış bende diom neden kimseler yuk die bende çok istemiştim gitmeyi ama gidemedim Kamela hade ii sin nerdeyse tüm Konya md ile tanışmışsın bu arada Ahmet paylaşım için tşkr son kare hariç hepsi süper eve dönüşteki recep deelmi _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 821 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 05.05.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ahmet ellerine sağlık harika fotoğraflar, tşörtleriniz çok güzelmiş bu arada Halit ve Mehmet ustayı tebrik ederim ileride daha iyi başarılara imza atacaklarından eminim mühim olan ordaki havayı soluyabilmek bizlere bu kareleri yansıttığın için teşekkürler emeğine sağlık...
En son fotoğraf kötü olmuş, umarım kimsenin canına mal olucak bir durum olmamıştır _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3385 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 05.05.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
Hayabusa, ahmet ım emegıne saglık super goruntuler...gezı munasebetıyle denk gelmedık bırdahakı sefere ınsallah _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7151 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.05.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
len ne bu hız böyle
kalk konyaya git ve topik aç,helalin var vallaha....
çok güzel bir gündü,sizlerle sohbet etmek zevkti ahmet.
bir başka drag organizasyonunda buluşmak üzere.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız