Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 04.05.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
e olum çekim işini yaptı yetmiyormu? _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
video ile paylasımın keyfi daha net ortaya cıkmıs ellerinize saglık yüzünüzden tebessüm eksik olmasın _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 04.05.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
antakin, ellerinize emeğinize saglık, cok güzel bir gündü..
Kızlar takımı diyorum başkada birşey demiyorum _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 301 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 05.05.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
teşekkürleriniz için bende sizlere teşekkürediyorum arkadaşlar çok güzel bir gündü ,ama bukadarla kalmıyacağım fotolarıda ekleyeceğim fakat bu saatte yapacak halim yok yarın akşam fotoları koyarım ... _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız