İzmir MD nin süper gezilerinden biri daha..
Çekebildiğim resimlerden bir demet.. Çiçekli de maalesef mangalcı olduğumdan hem mangal a bakıp hem foto çekemedim.
Çekebilen arkadaşlar eklesinler artık..
Kahvaltı ile başlıyoruz..
Spil'de Rabbit çocuk peşinde davuşan gibi seğirtiyo oyuncak tepelerinde..
Sarı güzellik.. Grupta ilk farkedilen motorcu..
Atalanı'nda motorlaRR ve yakardop oynayan Mdeliler..
Edip kardeşim..
Yine bir yakartop sahnesi.
Manisa, Spil yolundan böyle görünür.. Romantikler melül melül bakarlar..
Bir Manisa manzarası daha..
İşte böyle ..
Grup sürüşünden yine 10+ yıldızlı pekiyi.. Bu İzmir MD ile Uzakdoğuya bile giderim valla..
Yeni bir gezide buluşmak üzere..
Fotoğraf boyutlarını küçülttüm doğan abi'cim Davşiii _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 04.05.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
Valla bugün bende piknikteydim,sizlerde benim kadar eğlenmişsiniz,belli
Yaa yakartopu çok severim ben,ama erkerler çok güçlü oluyo,nokta atışı yapıyo resmen. O yüzden en sağlıklısı benim için basket oynamak oldu
Resimler süper,abicim ellerinize sağlık Daha nice keyifli gezilere,keyfini çıkarın İzmir MD. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
çok güzel resimler ve mükkemmel manzaralar gerçekten
teşekkürler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 05.05.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
çok güzel resimler herkes iyi eğlenmiş _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız