İzmir MD nin süper gezilerinden biri daha..
Çekebildiğim resimlerden bir demet.. Çiçekli de maalesef mangalcı olduğumdan hem mangal a bakıp hem foto çekemedim.
Çekebilen arkadaşlar eklesinler artık..
Kahvaltı ile başlıyoruz..
Spil'de Rabbit çocuk peşinde davuşan gibi seğirtiyo oyuncak tepelerinde..
Sarı güzellik.. Grupta ilk farkedilen motorcu..
Atalanı'nda motorlaRR ve yakardop oynayan Mdeliler..
Edip kardeşim..
Yine bir yakartop sahnesi.
Manisa, Spil yolundan böyle görünür.. Romantikler melül melül bakarlar..
Bir Manisa manzarası daha..
İşte böyle ..
Grup sürüşünden yine 10+ yıldızlı pekiyi.. Bu İzmir MD ile Uzakdoğuya bile giderim valla..
Yeni bir gezide buluşmak üzere..
Fotoğraf boyutlarını küçülttüm doğan abi'cim Davşiii _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
çok güzel resimler ve mükkemmel manzaralar gerçekten
teşekkürler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 05.05.2008 - 01:19 Mesaj konusu:
çok güzel resimler herkes iyi eğlenmiş _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
resimler süper valla güzel kareler yakalamışsınız.manisanın görüntüsüne bayıldım valla teşekkürler _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız