MooNLighTT teşekkür ederim,bizim T-Shirtler Drag yerinde gündem konusuydu zaten
Kaza olduktan sonra biz oradan geçiyorduk,şoföre ne oldu bilmiyorum,dediğin gibi inşallah bir şeyi yoktur
10UR1 abi İzmir'den kimse yoktu zaten Mehmet Tan abi ve Serter abi ile görüşebildik,inşallah başka bi zaman
ekamba Fazla sohbet edemedik çünkü süre kısıtlıydı geçen seferde böyle olmuştu,inşallah başka bi zaman uzun uzun otururuz
LEVO, abicim ben teşekkür ederim
Yildiz_27 Süleyman abi seni göremedik,draglar seni kesmiyor mu yoksa
whiskey75 seninle tanışmakta çok güzeldi,ikimizde de makina olduğu halde bi foto çekinmedik,insan bi hatırlatırdı Neyse artık TR desin,bol bol görüşme imkanımız olur
Son Mesajdan 44 saniye:
MAMI61 evet haklısın herşey çok güzeldi _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Çok güzel olmus,resimler ve paylasım için tesekkür ederim.Ah o memlekette bende olsaydım...ama nasip degilmis.Yarıscılarımızında basarılı olmaları icin duacıyım _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 05.05.2008 - 10:14 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ahmet Abi çok gzel fotograflar çekmişsin. Konya M.D.'nin cogunu bir arada tek yürek görmek çok güzeL. Teşekkür Ederim. _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 05.05.2008 - 10:25 Mesaj konusu:
güzel bir gün olmuş tuvaletmi ne o öyle sakat en sondan bir önceki.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız