Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 05.05.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Hayabusa

Ahmet Fotolar süperr Paylaşım için Teşşekürler.
Ömer Bozkurt"tu Buradan tekrar Tebrik ediyorum, Yarışçı Arkadaşlarada başarıların devamını diliyorum.

Selamlar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO şimdi Çevrimiçi LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.05.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gun yasamıssınnız devamını dılerım saglıcakla konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 05.05.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava güzel organizasyon güzel heşey güzel daha ne olsun Çok gülüyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 05.05.2008 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Maşallah bu ne hız yaw Gülümsüyorum
Ben daha yeni ekliyeceğim resimleri
Herkezle tanışmak gerçekten çok güzeldi . Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MooNLighTT teşekkür ederim,bizim T-Shirtler Drag yerinde gündem konusuydu zaten Çok gülüyorum
Kaza olduktan sonra biz oradan geçiyorduk,şoföre ne oldu bilmiyorum,dediğin gibi inşallah bir şeyi yoktur Ağlıyorum

10UR1 abi İzmir'den kimse yoktu zaten Mehmet Tan abi ve Serter abi ile görüşebildik,inşallah başka bi zaman Bravo

ekamba Gülümsüyorum Fazla sohbet edemedik çünkü süre kısıtlıydı geçen seferde böyle olmuştu,inşallah başka bi zaman uzun uzun otururuz

LEVO, abicim ben teşekkür ederim Çoook seviyorum

Yildiz_27 Süleyman abi seni göremedik,draglar seni kesmiyor mu yoksa Gülümsüyorum

whiskey75 seninle tanışmakta çok güzeldi,ikimizde de makina olduğu halde bi foto çekinmedik,insan bi hatırlatırdı Gülümsüyorum Neyse artık TR desin,bol bol görüşme imkanımız olur Bravo

Son Mesajdan 44 saniye:

MAMI61 evet haklısın herşey çok güzeldi Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık...

En son B E K O tarafından 05.05.2008 - 09:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
B E K O Çevrimdışı B E K O Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, dun gezımı drakmı gezımı drakmı derken kalıverdık gezıye katıldık dogrusu sızlerı ızlemek de keyıflı olurdu emınım gelecek defaya aksı bısı cıkmassa gorusucez ama ((yoooo drakta keyıflıdır))

((yınede pıst derım ama Gülümsüyorum )) Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O haklısın Konya'nın motorlarını daha çok çektim,ama her ilden gelenlerde kendi konularını açacaktır Gülümsüyorum

Yildiz_27 Süleyman abi inşallah dğer drag yarışlarında görüşürüz Gülümsüyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenmişsiniz draglarda.Bozkurt md gene imzasını atmış olaya Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmus,resimler ve paylasım için tesekkür ederim.Ah o memlekette bende olsaydım...ama nasip degilmis.Yarıscılarımızında basarılı olmaları icin duacıyım Bravo Çoook seviyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 05.05.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetcim paylaşım için tşkler ömer abim gene yakışanı yapmış mehmet ustanın ve halitin başarılarını diliyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 05.05.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Ahmet Abi çok gzel fotograflar çekmişsin. Konya M.D.'nin cogunu bir arada tek yürek görmek çok güzeL. Teşekkür Ederim.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.05.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar için teşekkürler .harikaydı gerçekten draglar .
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 05.05.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş tuvaletmi ne o öyle sakat Çok gülüyorum Çok gülüyorum en sondan bir önceki.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.05.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul sen niye gelmedin,güzel geçen iki günde senide aramızda görmek isterdik Göz kırpıyorum

oGuZ_HaN abi birdaha ki yarış Ankara'da o zaman hep beraber gideriz.

TahiRR, teşekkür ederim.

meLanchoLie teşekkür ederim,sizede yakındı niye gelmediniz,sizlerlede görüşmek isterdim.

valeo, sende ordamıydın,tanışmak isterdim.

DRAGON_10, Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal