Tarih: 05.05.2008 - 02:22 Mesaj konusu: Kawasaki ZX10R 2005 sag ön fren diskim bozuldu-YARDIM ????
Merhaba Arkadaşlar Kawasaki ZX10R 2005 sag ön fren diskim bozuldu ve yenisini bulmak veya hırpalanmamışını bulmak acayip bezdirdi beni internette gezmedigim site kalmadı orinal fren diskini distribütöre sordurdum 700 ytl fiyat çektiler buda biraz canımı sıktı SİZLERDEN RİCAM BU FREN DİSKLERİ İLE AYRINTILI BİLGİSİ OLAN VEYA BEN DİSK OLAYINI ŞU ŞEKİLDE HALLETTİM DİYEN ARKADAŞLAR VARSA VEYA BİLGİSİ OLUPTA ŞÖYLE YAP DİYEN BİRİLERİ YADA GÖBEK SAGLAM,DIŞ YÜZEYİNİ ŞURAYA YAPTIRABİLİRSİN DİYEBİLECEK ARKADAŞLARIM VAR İSE,2.EL HIRPALANMAMIŞI ELİNDE OLAN VAR İSE,,,
LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR SUNUYORUM........ _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 491 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 05.05.2008 - 09:06 Mesaj konusu:
benzer bir olay bende yaşamışıtm. 2003 rr sol disk darbe almıştı. düzeltip kullanılabilir hale getirenler var ama asla eskisi gibi olmayacağından emin olabilirsin.. (düzeltilenleri gördüm çünkü).. o yüzden sağ sol çiftini beraber değiştirmelisin ve inan hayati önem arzediyor canının değeri 700 ytl den daha önemli olmalı... _________________ RRepsoLL
Tarih: 05.05.2008 - 10:19 Mesaj konusu:
Diskin nasıl bozuldu yani arızası nedir? Üzerindeki çizikler vs yi gidermek ise amaç, sanayide bunu taşlayarak düzelten yerler var. Ama tabiyki bu işlem sonucunda diskin biraz incelecek. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
İstanbul'da Moto Marketim'den (Fatih KILIÇLI) sorabilirsin..
0535 254 08 74
0212 539 01 37 _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 05.05.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
irmese, bence uğraşma derim al yenisi tak _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
irmese, valla kardeş benim nacizane fikrimi sorarsan bence iki diskide degiştir derim örnek fren balatasının sagı önce bitti diyelim soluda yarı sen ne yapardın ikisini birden degiştirirdin sanırım mantıklı olanı bu hızlı makine bunlar allah korusun _________________ kawasaki
http://www.youtube.com/watch?v=UPCDgTLidJo x_kawasaki_x@hotmail.com
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 487 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 07.05.2008 - 23:45 Mesaj konusu:
oulcan06, abi naptın sen ya irmese, ikinci el bulursan tak abi bulamazsan git sıfırını al benim makinada da vardı aynı durum ben ikinci el buldum gidip alıcam _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4896 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 07.05.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
irmese, burda biraz sende de biraz suç var..yani fren balatan bitmiş diskin yüzeyini çizdiği zaman görmüşsün."bozuldu" yerine "bozdum"yanlışmıyım ? _________________
irmese, merabaönce herkese selamlar ben burdan internete baktim ön diskler ikisi birden yeni fiati 550 oyro ilgilenirsen senin icin alip posta ile yollarim ben karamana yolluyorum ara sira bende 900 lük kawa sürüyorum yardimci olmami istersen özelden yazabilirsin selamlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız