Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 05.05.2008 - 09:31 Mesaj konusu:
Hayabusa, Evet kardeşim ya etrafı çekmekten 150 tane fotodan kendimi sadece 3 sefer çekmişim iyim
Evet artık bol bol görüşürüz inşallah herşey çok güzeldi şimdi bende fotoları upload lucam _________________
HayabusaÖmerBozkurt ve Tüm BozKurt Ailesine Teşekkürler çok güzel bir gündü sizlerle tanışmak çok güzeldi...
Halit ve Mehmet ustam sizlerlede tanışmak çok güzeldii . ve ismini sayamadığım tüm arkdaşlara teşekkürler çok memnun oldum., Babaların Babası senlede tanıstığıma memnun oldum zeten ilk seni gördüm.
Konya md Teşekkürler çok güzel bir gün çok güzel bir yarıştı.
nazlıserim ablacım onlar benimle tanıstı benim suçum yok Hem kötümü yaptık bee _________________
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 05.05.2008 - 09:36 Mesaj konusu:
Ahmet bu ne hız maşaallah süpersin yorgunluk falan dinlemiyorsun ben şuan pert durumdayım Her şey gerçekten güzeldi kazanan yarışmacıları tebrik ederim resimler için teşekkürler _________________
hayatımda geçirdigim kardeşlerimle en güzel 3 günden bitanesiydi orda olmanın heycanını anladım ve o heycanı üzerimden attım.
gönül isterdiki derecelerle dönmek ama olmadı
ilk yarışımdı ve ilk kafadan yarışa başlayan ben olunca heycandan bi an kalbim durdu sandım ama artık heycandan cok işin zevki ön plana gelmeye başladı cok güzel bi takım oluşturup orda olmak cok harika bisey inşallah 2.yarışta daha güzel şeylere imza atıcaz bu yarışta usta ve ben derece yapamadık ama konyamıza yinede diger yarışan arkadaşlarımız tarafından kupalar geldi bu da cok güzel bisey onları burdan tebrik ediyorum
orada tanıştıgım md deki kardeşlerime ve alpaslan abiye (hulk)sizlerle taşınaşmak çok güzeldi
hayalbusa elıne sağlık sız sız olun rakıbınızı küçümsemeyın kendımden o kadar emındımkı rakıbımı geçeceğıme küçümsedım acı bır ders oldu ama bı dahamı töbe babamın oğlu olsa acımıyacam kazasız belasız yarıştık şükürler olsun yenı arkadaşlarla tanıştık mutlu bı şekılde döndük herkese sevgılerımı sunuyorum _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 05.05.2008 - 10:32 Mesaj konusu:
zevkmotor, herşeye rağmen iyi yarıştın abi.centilmence bir yarış oldu.sizleri tanımakta çok güzeldi.Konyalı arkadaşların hepsine selamlar _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tarih: 05.05.2008 - 10:39 Mesaj konusu:
Hayabusa, muhteşem , harikulade kareler ahmetcim eline koluna sağlık _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
güzel gecen 2 gün herkeze tskr ederim boks ta oldugu gibi tabiki yarıslardada masa oyunları var eminim buna herseye ragmen güzeldii _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız