Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?

Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
E_F_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbuuulll

MesajTarih: 30.10.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya dedi ben İstanbulda 600 cc leri geçiyorum dedi

yalandemiş hemde 500 metre mesafe Dil çıkarıyorum
Başa dön
E_F_S Çevrimdışı E_F_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cemmeydan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Daisy Town

MesajTarih: 31.10.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne topicmiş bu kardeşim. Akşam akşam tam 14 sayfa okudum. Özellikle seyyahkedi' nin yazdıkları süper. Herkese tavsiye ederim. Hep böyle keyifli topicler olsa keşke. Bravo Alkışlıyorum
crazyfatih
Üye
Üye

Nereden: Manisa/Soma

MesajTarih: 31.10.2008 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topic bende yüksek derecede adrenalin salgılamama neden oldu yeterrrrrr yorum yazmayın artık otobana çıkacam şimdi Çok gülüyorum
Başa dön
crazyfatih Çevrimdışı crazyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rodeo_erkei
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben böyle bır olayı canlı olarak hiç görmedim ama izlediğim bir videoda yaklaşık 100 ile giderken bıtane 760 hp cik bir supra gazlamada bir motoru geçiodu ama araba cok sağlam allah için herif frene basarken önteker kayarak kalkış yapabiliyor ve pissteki tabelasında ise yanlış hatırlamıyorsam 7.4 sn gibi bi sürede 140mil i gördüğünü kaydettiler Çok gülüyorum böle tehlikeli şeylerde var denk gelmemeye çalışın bence bulabilirsem video adreslerini veririm saygılar
Başa dön
rodeo_erkei Çevrimdışı rodeo_erkei Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zx14blendr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzMiR

MesajTarih: 31.10.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 yıllık topic tekrar canlandı.... MD MD MD
honour_87
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir/Çeşme/Fethiye

MesajTarih: 31.10.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker, Bu hikayeye bayıldım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.10.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Güzel konu çünkü benimde anlatacaklarım var Göz kırpıyorum

Bağdat caddesinden eve dönüyorum saat olmuş gece 11, aylardan Haziran, yeni almışım fıstığımı z750 yi gidiyorum tabi yollarda bomboş, 3 sarhoş BMW yeni modellerinden siyah yanaştı, saçma sapan sarhoş kafa bir şeyler bağırarak söyledi ama ben aldırmadım çünkü yeşil yansında kurtulıyım diye can atıyorum, yok böyle bir rezalet Gülümsüyorum ben 4. vitesle yedim bunları, kalkış ve geçişim süper ama ışıklara yaklaştığım zaman kesin yavaşlıyorum, emniyet her şeyden önce gelir, bakıyorum bunlar ışıklarda hala bekliyor bir daha, haydi yine kaç kaç derken eve yaklaştığımı fark ettim ben ve sağa sinyal verip stop ettim, bu sarhoşlar yanaştı ve arabayı kullanan indi arabadan ya işte çok güzel kullanıyorsun yok şöyle yok böyle eyvallah dedim hadi evli evine köylü köyüne saat olmuş 11.30 işte bu da BMW fiyaskosu, bu iyi anım birde kötü anım var Gülümsüyorum

hayabusa ile S2000 yarıştık, ben daha hayabusayı arkaya itemezken neyse yarıştık, s2000 geçmesi beni deli etti Gülümsüyorum keşke dedim kendi kendime bu olmasaydı bir kaç yıl hayabusayla pekişip öyle deneseydim Gülümsüyorum belkide 1 km farkla geçti beni Gülümsüyorum
Başa dön
sema1980 Çevrimdışı sema1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 31.10.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Internette en uzun tartışılan/yorum yapılan topic ödülü alır bu Gülümsüyorum Süper
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smallboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 31.10.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hızını almış bir SL 65 AMG rahatlıkla 1000cc'lik ss lere kafa tutabilir haberiniz olsun Gülümsüyorum
Başa dön
smallboy Çevrimdışı smallboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pors turbo yazıyodu arabanın arkasında 600 rr da 2 kişiydik yinede geçtim. s2000 liler çok takılıyo onlarla makara yapıyorum biede eski model bi lombirgini ye denk gelmiştim onuda geçtim hiçç 600 le giderken beni bi araba geçemedi motorda geçemedi Gülümsüyorum
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
emre_1834
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.11.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alın buda benden aklıma geldi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Temel, yıllar sonra kavuştuğu elden düşme Murat 124 arabasıyla yolculuk
> yaparken bir anda araba arıza yapar.
> Yolun kenarına çeker. Motor kapağını açar, ne oldugunu anlamaya çalışırken
> bir Ferrari yanına yanaşır.
> "Hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine baglayalım,
> çekeyim seni ilk tamirciye kadar" der.
> Çok sevinir Temel bu teklife. Hemen Murat'ı kalınca bir halatla
> Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç
> uyarır, "Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan
> aşırı hız yaparsam, sen selektor yapar beni uyarırsın!"
> Temel "Tamam!" der ve yola koyulurlar.
> Bir sure sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60,80,
> 100... derken Murat124 arkadan selektor yapar.
> Ferrari durumu hatırlar ve yavaşlar, bir sure sonra
> Ferrari tekrar gaza basar,
> 70, 80,100... Murat tekrar hatırlatır.
> Ferrari yavaşlar.Yollarına böyle devam ederlerken bir
> Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır ve ''Kapışalım mı?" der.
> Ferrari yanıtlar,
> -"Nesine?"
> -Lamborghini sahibi, "340 km. otedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın

> deposunu doldurur" der.
> Ferrari kabul eder ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220... Gaza
> basmaktadırlar.
> O arada trafiği kontrol eden polis helikopterinde görevli polis memuru,
> merkeze bilgi vermektedir:
> "Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3
> araç yarış yapıyor. Bir Ferrari ile bir Lamborghini saatte 300 km hızla
> yanyana gidiyorlar, arkadan da bir Murat 124 onları geçmek için 10
dakkadır
> selektör yapıyor!". Delirdim
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muhammed21
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topice sadece anılar yazılsa fkra vb yazılmasa dha ıyı olur heralde... Beğenmedim Gülümsüyorum
Başa dön
muhammed21 Çevrimdışı muhammed21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.11.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Re: Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

...Ben bir gün çeşme Ilıcada kırmızı ışıkta R1 le durdum yanıma üstü açık bir Porche geldi sanırım Carrera idi...Genç bi çocuk kullanıyor ve yanında birde kız oturuyordu..
Dediki kalkalımmı?Dedim ok kalkalım..Bi dahaki ışıklara kadar dedi..(yaklaşık 500 metre) ..
neyse Yeşil yandı ben tabi 1-2-3-4-5 redline vites attım ışılara geldikten 5 saniye sonra porche geldi..
-Bu kaçlık motor dedi..
-Dedim 1000 cc
-Ya dedi ben İstanbulda 600 cc leri geçiyorum dedi..Ama seni geçemedim dedi...
-Bende ona 600 cc leri iyi kullanan birisine denk gelseydi onuda geçemiyecegini söyledim...
Sizin başınıza geldimi hiç böyle motorlarla yarışabilcegini sanan arabacılar..?

Eskiden olsaydı, site admini falan dinlemez NE BU ŞİMDİ... diye başlar ve hesap sorardım!
Şimdi, hesap sormalardan yoruldum. Hakan DİNÇER'in eli hep güçlüydü ve otomatikman haklı oluyordu.. yenildim!
Ben üye idim, o ise sitenin sahibi... Değişen bir şey olmadığına göre tekrar hesap sormamın bir alemi yok!
Yukarıdaki yazısını görünce; yok anacım yoook.. bu adam asla uslanmayacak diye geçirdim içimden...
Sonra niye içimde kalsın.. paylaşayım dedim, paylaştım... Bana göre bu başlık son derece kötü örnek olmuş!
YARIŞMAK İSTEYENLERİ PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ...
DEĞİL IŞIKLARDAN IŞIKLARA, BOŞ OTOYOLDA DAHİ SİZLERİ GÖRMEK İSTEMEYİZ!
PİST DIŞINDA YARIŞLARA ÖZENDİREN VE TEŞFİK EDENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.11.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni,
İhtiyar özledim seni. Gülümsüyorum (ihtiyar dediysem beyfendi anlamında...Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 şimdi Çevrimiçi DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
19. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.56 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal