Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5963 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 05.05.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
way ve 1100den fazla yorum olmuş herhalde rekor bu topictedir! okumaya üşeniyorum acaba daha önce yorum yaptımmı onu bile bilmiyorum ama bir arkadasımda bu motordan vardı suan 10000de değil,komple elektrık tesisatı değişti,makina sabahları çokkkk zor calışyordu şimdide arka salıncak sasi catlamış makina depoda yatıyor ordanda cıkmıcakmış cocuk öyle dedi!!ayrıca 250cc 180kilo sasi sağlam olsun beklerdim ama oda değilmiş!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
way ve 1100den fazla yorum olmuş herhalde rekor bu topictedir! okumaya üşeniyorum acaba daha önce yorum yaptımmı onu bile bilmiyorum ama bir arkadasımda bu motordan vardı suan 10000de değil,komple elektrık tesisatı değişti,makina sabahları çokkkk zor calışyordu şimdide arka salıncak sasi catlamış makina depoda yatıyor ordanda cıkmıcakmış cocuk öyle dedi!!ayrıca 250cc 180kilo sasi sağlam olsun beklerdim ama oda değilmiş!!!
Ben 4 senedır bu motorların ıcındeyım turlu turlu arıza gordum ama daha hıc komple elektrık tesısatını değiştiren bır arkadasla karsılasmadım Ne yapmış bu arkadasda yakmıs motora 380 mi vermiş Baska turlu o tesısatı nasıl yaktı bılemıyorum...Herneyse dogrudur dıyıp gecmek ıstıyorum
Sabahları zor calısması kısmına gelınce bu sorunu duydum evet ama cok nadir.Ayrıca ufak bir karburator ayarıyla sorun halledılıyormus.
arkadaşlar ben motorumla ilk 500 km. yi tamamladım ve ilk servis için gönderdim. çeşitli ayarlamalar yapıldı ve yağı değişti..
bununla beraber arka ışığım yanmıyordu.. herhalde arka tekere surtunmeden dolayı kablolar kopmuş... bunlarda değiştirilmiş..
karşılık olarak 30 ytl verildi. ben götürmediğim için soramadım ama ilk servisin ücretsiz olacağı söyleniyordu ben mi yanlış biliyorum yoksa kazıklandım mı..
ayrıca ön dişliyi değiştirmek istediğimizi söylediğimizde motorun garanti kapsamından çıkacağı söylenmiş.. bu doğrumudur...
safak52, bır sey dıyceksen burdan yazma adamın kafasını bozma özelden yaz. sıkıldım dememın sebebı yenı bır baslık acın orda devam edın cunku hersey buraya yazılmıs karmakarısık olmus arayan kısıler rahat bılgı edınemezler. esas sorun sende galıba
YAHU Arkadasım sen neden bahsedıyorsun...ALLAH ın sana verdiği akıl nimetini bizede verdi buna emin olabilirsin...Bir kere yeni bir baslık olsa dahi oncaa bilgi yine bu topicte mevcut olacagı icin bilgiye ihitiyacı olan arkadaslar yine bu sayfaları karıstırmak zorunda kalıcak bu bir..
İkincisi sen neden sıkıldın sende tıgermı varda sıkılma ihtiyacı duydun.Yeni bir baslık acıcakmısızda ordan devam edicekmısız ALLAH ALLAH Yahu sanane.böyle bir aklı senden alıcak değiliz ya
Hayır mantıklı ve insancıl birsekılde bizlere akıl vermek ıstersen eyvallah başım üstüne...Ama bu sekılde sıkıldım artık diyerekten,sinir işareti yaparaktan bulaşıklık yapma lütfen...
Bana demişsin ki bir sey diyorsan özelden yaz...Madem öyle sende bizleriözelden uyarda kirlilik oluşturma lütfen arkadasım.Bizde senin iyi temennilerini dikkate alır teşekkürlerimizi iletiriz...
2005 den beri forumumuzu ziyaretçi olarak takip ediyorum.ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Tiger başlığına gelince forumdaki en sevidiğim başlık bu başlık.Hatta bir gece operasyonu ile bütün sayfalarını okudum ve hala okumaya devam ediyorum.Reklam için değil de Tiger'in iyi ve kötü (ya da eksik) yanlarının anlatıldığı bir başlık burası.Siz Tiger'den bahsettikçe ben mutlaka okumaya devam edeceğim.Hele ki resim olunca tadından yenmiyor.Hatta bir çoğunuzun yayınladığı resimleri bilgisayarıma kaydettim.Bana fikir veriyor.Başka ne tür aksesuarlar takılabilir diye düşünüyorum.
Tarih: 09.05.2008 - 11:28 Mesaj konusu:
abicim bu yakıt için bi şey söyleyecek yok mu ya 178-200 bin lira para yakıyor benim tigerim bunun ayarı gayarı ne dir ne değildir lütfen kimsenin başına gelmedimi bu yakıt olayı kiminki ne yakıyor çok yakan ne yapıyorda az yaktırıyor??? _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Şu arka tekerin sürtünmesine takıldım, Tiger ortadan tek amortisörlü iki kişi binsen dahi sürtme olayı çok zor nasıl olur?
tiger_s_54 www.kuralkan.net de katalogda 15 dişli kanuni kendisi satıyor, kendi sattığı yedek parça neden garanti dışı bıraksın ki?
hondaaslan sana ayar konusunda bir yer önermiştim.
Paylaşmak istediğim bir bilgi. Tigerlerde modele göre karburatör farklılık gösteriyormuş. Benim moto 2005 model hava ayarı üstte, 2006 model başka arkadaşımın Tigerinde ise hava ayarı yanda.
Yakıt farklılıkları farklı karburatörlerden kaynaklanıyor olabilir mi? _________________ Free Motorcycle Team
bendede var 2006 12000 km de.çok memnunum.ama yinede içimde bir şüphe var. benini uzun yolda yorarmı diye.yolda bırakırmı diye.nede olsa çinli.güven vermiyor yani.yoksa yakıtta mükemmel.arka dişli civatalarını değiştirmenizi öneririm.
Tarih: 10.05.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
maestro33, arkadaşım yolda bırakmıyor bakımlarını yaparsan chocolateman, yol yapıyor bende yapıyorum daha yolda kalmadık
arkadaşlar benim ricam sizden bir depo ile kaç km yaptığınızı hiç ölçtünüz mü ben 320 km'de lamba yaktı bir depo benzin ile sizlerin görüşlerini de bekliyorum _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
maestro33, arkadaşım yolda bırakmıyor bakımlarını yaparsan chocolateman, yol yapıyor bende yapıyorum daha yolda kalmadık
arkadaşlar benim ricam sizden bir depo ile kaç km yaptığınızı hiç ölçtünüz mü ben 320 km'de lamba yaktı bir depo benzin ile sizlerin görüşlerini de bekliyorum
Arkadasım ben yazdım daha once benzın sarfıyatını..dun yıne fulledım.ıcerısınde bıraz benzın vardı.56 küsür yani 57 ytl benzin aldı.410 km yol yapmısım.
Ama ben bu 410 km yolu sureklı artcı ile yaptım ve agresif kullanımım cok oldu inanki.buna ragmen yaklasık 139 bin yakmıs.
Daha sakın kullandıgım zaman ve tek kısılık suruslerımde 120 bin yakıyor ortalama.
chocolatmen arkadasımızın dedıgı gıbı 2005 ile 2006 karburatoru farklı.Daha oncekı sayfada dardanel nıcklı arkadasımızın motoruda 2006 ıdı.Ondada fazla yakıt sorunu vardı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız