10UR1, Dostum, Bu liste gerçekten benide onure etti, Motor camiasının çok değerli, saygın, bireyleri o gece bir arada olacak, demekki bizimde bu camiada bi saygınlığımız varmış ki, bizi yalnız bırakmadılar... Eski dostlarla birlikte olmak güzel olacak...
Herkese şimdiden teşekkürler
Gelip ugrar bir yorgunluk teki atar dostlari görür kacarim.Obür gün sonuncu olacağim kalifiye olamayanlar grubu yarisi var... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Ordövr Tabağı
Salata
Ara Sıcak
Dana Rosto, Rosto Köfte, M. Çoban Kavurma, Macar Gulaş, Hünkar Beğendi, Tas Kebabı, Fırın Güveç, Çökertme Kebabı
Meyve veya Tatlı
1 Meşrubat (Kutu)
Ordövr Tabağı : Dolma, Peynir, Salam, Amerikan Salata, Acılı Ezme, Domates, Salatalık, Haydari
Ara Sıcak : 1 Adet paçanga böreği, 2 Adet sigara böreği +Midi Köfte, Çin Böreği+Patetes Kroket
bir dakka yahu ben menüye dikkat etmemiştim yukardaki yemekler için bizde varız...
Hey ciddiye almayın sakın yemek olayı şaka
''BeN ve LONGDRİVER akşam yemeğine katılıyoruz''
peki KONAKLAMA konusunda ekrem şen ile mi görüşeceğiz yoksa bizzat kendimiz mi irtibat kuracağız
Tarih: 05.05.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
AROMA yarış takımı ve diğer pilotlarında bu yemekte olması yarış öncesinde tüm camiaya güzel bir dostluk mesajı olacaktır...
Ertesi günde nefes kesen bir yarış izleyeceğiz..
Ne güzel.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 05.05.2008 - 17:36 Mesaj konusu:
Akraba Özge ile Serkan da gelmek istiyor ama daha evilik cüzdanları yok olmaz dimi öyle bi de sen söle Yoksa çocuk banka atm lerinde sabahlarım diyor _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız