arkadaşlar,
bi önceki topiğimde sabuncubeli videosunda birçok arkadaşlarımız
dikili soma arası yolda 160-220 maximumdan fazlası yapılamaz yol berbat deyip,
mucur falan filan demişlerdir.bende o yolda 160-220 maximum diyenlere inat
gündüz değil gece nasıl 299+ ya kitlenip gidildiğini göstermek için
KAPAK videosu olması için,
hiç üşenmeden ve ağzımdan çıkan söz için,gecenin o soğunda ve
karşıdan esen inanılmaz rüzgar ve hava kötü hava şartlarına rağmen
gecenin zifiri karanlığında hertürlü olumsuzluklara rağmen ağzımdan çıkan laf için bu video yu çektim.
diğer topikte 22 sayfa boyunca çekecez çekecez dedik ve çektik.
ve sizlerle paylaşmak istedim...
gelecem deyip geleyenlere hatıram olsun,baktıkça beni hatırlasınlar.
işte bileğim,işte yüreğim,işte motorculuğum.
bu yolda benle gaz açmak isteyenler hala varsa buyursunlar bekliyorum.
laf değil,klawyede gazlamak değil işte icraatımız ve emeğimiz.
hala bıdı bıdı yapacak olan arkadaşlarımız varsa yol burda ben burdayım.
otobanda herkez gaz açar,buyrun gelin böyle yolda açın da hepbirlikte görelim bakalım nasıl oluyormuş.
gelen geldi gördü,gelecem deyip gelmeyende seyretsin ve görsün.
bu video yu çekerken eşlik eden;
sabers cüneyt abi,niğdeden 950 km geldi.2006 f600 honda
nosscuyalçın,erdinç ve çetin abim,380 km yol gelerek,gsxr 1000
balaban_r1ertan 2007 r1
warcerve melih 100 km yol geldi manisadan.2007 rr600
speedgrewgökhan 100 km yol geldi aliağadan,2007 rr600
hitaffatih,2005 r6 yamaha
suzukıismail, 2006 gsr600 suzukı
hondamustafa mustafa somadan zx10 kawa 2004
bu video yu çektiğim gece bana eşlik etmiş olup hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...
buyrun size gece basış videosu,iyi seyirler arkadaşlar.....
Tarih: 05.05.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
ekamba, bravo dayı
binen binmeyen belli olsun
klavye gazcılarına ithaf olunur _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 05.05.2008 - 15:43 Mesaj konusu:
Valla bravo demek istiyorum ama geceleyin o mıcırlı yolda büyük cesaret, ben yapamam şahsen. Devir sayacına dikkat ederseniz kararsız hareket ediyor sık sık, yani zaman zaman arka teker sarıyor. Yol mıcırlı kötü olduğu için oluyor bu yoksa o süratte erimiş sıcaklıktaki lastik hamuru yola yapışır normalde. Bi de senin farlar sanki biraz yukarı bakıyor Erbil. Yine de güzel video tebrik ederim ama aman dikkat tedbiri elden bırakmayalım... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3575 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 05.05.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
ekamba,
hala anlamamakta ısrar edıyosun erbıl ne kalın kafalısın sen
altındakı r1 gaza dokununca 299+ lara cıkıyor bunu hepımız bılıyoruz..bızım aramızdakı dalga konusu senın vırajlarda afallayıp kalmandı dostum.. duz yolda 1 aylık motorcuda 299 lara cıkabılıyor motoru gıdıyorsa
neyse yınede yıgıdı oldurup hakkını yemeyelım guzel duz bır vıdeo paylasımın ıcın tesekkurler _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2135 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 05.05.2008 - 15:53 Mesaj konusu:
ekamba, gerçekten heyecanla seyrettim .bileğine sağlık.tebrik ediyorum
Fakat sırf birilerini ikna etmek için bukadar risk alman çok tehlikeli.sana görüştüğümüzdede söyledim önüne bir köpeğin atlaması bile faciaya dönüşebilir Allah korusun _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
En son VALEO tarafından 05.05.2008 - 16:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 05.05.2008 - 15:53 Mesaj konusu:
Sağ kaldığın için Cenab-ı Allaha secde et.. Demekki içilecek suyun, yenilecek nimetin varmış daha.. Gece gözünde yola çıkacak 1 köpeğe bırakmışsın kocaa hayatını.. Neden? neden? neden?... Motosikletin tarihi bu tür iddialarda ölenlerin kanlarıyla yazılmıştır.. Eee.. mürekkep de gerek tabi yazmaya.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
videoyu 2 kere izledimde sanki nosscu kullanıyormuş gibi geldi bana onun stiline çok benziyor _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 05.05.2008 - 15:56 Mesaj konusu:
o yollarda tank tokatlarken makina bir kez bile yere sağlam basmazken...
özellikle videonun 4,55 sn den sonrası ibret olması için dikkatlice bakılmalı!!!
mıcırlı ve ışıksız bir yolda... tek şerit gidiş ve gelişin yapıldığı güzergahta .
bundan iyisini çekecekleri bekleriz
yoldaki vibrasyonu gerçek motorcular anlar ve yol durumu hakkında iyi bir fikir sahibi olabilir kanısındayım. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
ekamba, aklından zorunmu var yaaaaaa millete kapak atcam die canından olsan noolcak akıllanmamışssın sen belli sen 200+yla giderken düşmüş bi insansın millete kapak olcak die canındanmı olman lazım alalala ben o gazladıgın yolda 2tane yakın ailemden akrabalarımı kaybettim!!! senide kaybetmek hiç istemem erbil abim biliosun beni
başka biri yapsa ayakta alkışlardım emin ol ama sevdigim bi insanı izlerken sinir oluyorum.......!!! yolun hakkını vermişssin ne yazikki KAPAK OLMUŞ olcagı kadar zaten klawye gazcıları ii izlesin ondan sonra konuşssun bidahada kapaka otrmak zorunda kalmayın bu adamada video çektrmeyin......... _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 05.05.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
dayı bunun üstüne söyleyecek bişey yok
ben buradan klavyecilere diyorum ki
(AL Bİ KAYA NEREYE DAYARSAN DAYA)
_________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 565 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 05.05.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
ekamba, sabırsızlıkla beklenen video geldi sonunda abi 299 a harbiden kitlemişsin _________________ dünya tersine dönse vazgeçmem!!!
MOTOR VE MÜSLÜM DELİSİ
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 39, 40, 41Sonraki
1. sayfa (Toplam 41 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız