arkadaşımın biri kymco movie 125XL satıyor almakta tereddüt ediyorum nedersiniz benim kilom 85 boyum 1.77 di acaba beni taşırmı? arza yaparmı diye düşünüyorum kararsız kaldım
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
kymco movie 125 XL ye 10.000km de 2500 ytl istiyor sizce uygun mu yoksa pahallımı ne dersiniz?
ben aydında 120kglik bi arkadaşa verdim movie 125 gayet güzel makina 20,000kmde hala kullanıyor ve gayet memnun..
fiyatını bilemem arkadaşım neden?çünki motosikleti görmedim.
ama geçen 1900kmde moviexl125 gri 2007model 2,250ytl kendim satdım.
iyi günler _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
arkadaşlar bende sizlere güvenerek uzun pazarlık sonu kymco movie 125XL yi aldım yani kymcolan dım gerçekten rahat kullanışlı ve süratli konforlu buldum yani olmasını istediğim şeylerin hepsini kymcoda fazlasıyle buldum inşallah devamlı böyle memnun kalırım
Tarih: 05.05.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
arkadaşım kymco gerçekten güzel bir marka kore malı diye duydum tayvanda olbailir tabi. bendende agility 125 var bu kadar seri b ir scooter görmedim tek kişiyle 120 gördüm kymco çin malı değilllllll
Tarih: 05.05.2008 - 23:13 Mesaj konusu:
[quote="sudabatmayanadam"]duyduğuma göre kymco 100.000km garantisi veriyormuş doğrumu ayrıca en çok kaç km yaptınız kymco kullanıcısı olarak[/quote]
garantisini bilmem ama en cok km kullanıcıya baglı..
tayvan çin malı die küçümsememek lazım adamlar cok kalıteli saglam motorlarda üretiyorlar ama türkiye ucuz motor getirtiyor asyamotor mondial kanuni gibi bunlarda haliyle dökülüyorlar.
ama en kaliteli tayvan,çin kore motoru bir japon motorun yerini hiçbir şekilde tutamaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız