Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kymco nasıl marka

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kymco nasıl marka

kymco nasıl marka
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa 1.dunya savası zamanında motor yapan bı fırma dıye bılıyorum İstemiyorum İstemiyorum kymco ıyıdır ama pıagıo kadar ımkansız
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoğu çinliyi cebinden çıkaran bir markadır.
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kymco stayker 150 kullandım tayvan malı bir motosiklet çin malı alcağına bu makineyi tercih et derim.... OK
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.05.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sudabatmayanadam demiş ki:
arkadaşımın biri kymco movie 125XL satıyor almakta tereddüt ediyorum nedersiniz benim kilom 85 boyum 1.77 di acaba beni taşırmı? arza yaparmı diye düşünüyorum kararsız kaldım
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
kymco movie 125 XL ye 10.000km de 2500 ytl istiyor sizce uygun mu yoksa pahallımı ne dersiniz?

ben aydında 120kglik bi arkadaşa verdim movie 125 gayet güzel makina 20,000kmde hala kullanıyor ve gayet memnun..
fiyatını bilemem arkadaşım neden?çünki motosikleti görmedim.
ama geçen 1900kmde moviexl125 gri 2007model 2,250ytl kendim satdım.
iyi günler Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende sizlere güvenerek uzun pazarlık sonu kymco movie 125XL yi aldım yani kymcolan dım gerçekten rahat kullanışlı ve süratli konforlu buldum yani olmasını istediğim şeylerin hepsini kymcoda fazlasıyle buldum inşallah devamlı böyle memnun kalırım
Başa dön
sudabatmayanadam Çevrimdışı sudabatmayanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sudabatmayanadam, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:39    Mesaj konusu: teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting demiş ki:
sudabatmayanadam, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Bravo

teşekkür
Başa dön
sudabatmayanadam Çevrimdışı sudabatmayanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi şöyle izah ediyim ...bu tür markalar eşşek ...ama kymco eşşeklerin en iyisi Gülümsüyorum
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kozovali
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar kendılerıne guvenıyo ve 100.000km garantı verıyo anla artık saglamlıgı
Başa dön
kozovali Çevrimdışı kozovali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım kymco gerçekten güzel bir marka kore malı diye duydum tayvanda olbailir tabi. bendende agility 125 var bu kadar seri b Bravo ir scooter görmedim tek kişiyle 120 gördüm kymco çin malı değilllllll
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: bulafından dolayı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
şimdi şöyle izah ediyim ...bu tür markalar eşşek ...ama kymco eşşeklerin en iyisi Gülümsüyorum

BU AÇIKLAMANDAN DOLAYI SİZ BENİM GÖZÜMDE KOCAMAN BİR AFFERİN HAKKETTİNİZ
Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="sudabatmayanadam"]duyduğuma göre kymco 100.000km garantisi veriyormuş doğrumu ayrıca en çok kaç km yaptınız kymco kullanıcısı olarak[/quote]

garantisini bilmem ama en cok km kullanıcıya baglı..
tayvan çin malı die küçümsememek lazım adamlar cok kalıteli saglam motorlarda üretiyorlar ama türkiye ucuz motor getirtiyor asyamotor mondial kanuni gibi bunlarda haliyle dökülüyorlar.
ama en kaliteli tayvan,çin kore motoru bir japon motorun yerini hiçbir şekilde tutamaz.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sudabatmayanadam
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 04:29    Mesaj konusu: kymco dünyada en büyük motosiklet fabrikasına sahipmiş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki arkadaşlar dünyanın en büyük motosiklet fabrikasına sahip motor hangisidir ayrıca tüm parçalarını kendi üreten bir firma var mı?

Son Mesajdan 59 saat 50 dakika sonra eklendi:

ben kendim araştırdım sizlerden ses çıkmayınca meğerse bu talihli marka kymco çıktı ne dersiniz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal