Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor almak lazım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor almak lazım

motor almak lazım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gt104
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:13    Mesaj konusu: motor almak lazım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler ben bir yarış motoru gördüm kanuni hemde 9 milyarmış bu 35 40 milyarlık motorların aynısı bende ondan almayı düşünüyom hem türk malı tüketmek lazım hemde aynı görüntü abi tekli far dahada güzel yakışmış ne gerek var beş misli para ödemeye demi
Başa dön
gt104 Çevrimdışı gt104 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt104, al bencede Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Al gari.
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden olmasın... Gülümsüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung la anlasma yapan st kanuniden bahsediyorsun galiba 250 cc 30 hp bi makina 08 kasalar enjeksyonlu 07 ler ise biraz daha agır ve çift karbiraötrlü

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

st kanuniden bahsediyosun anlaşılan....
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt104, RR katili diyolarmış o makine için..
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu bu bizim bildiğimi
z hyosung gt 205 R diilmi tabi şimdi s&T oldu ama comet 250 R yazıyor yanındada sanırım omudur arkadaşın bahsettiği?
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gt 250 R mi diyon sen Çok gülüyorum O makineyi al tabi.. RR katili... Göz kırpıyorum Çok basınca ölmeyesin diye oto pilotu falan var.. Krankı kırıyor yavaşlıyorsun Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dimi ya şimdi 30-40 milyarlık motor alıp ne yapıcaksın al bu 250 liği zaten aynı,4 silindirli 100-150hp gücünde aynı motor 299+ lara kadar çıkıyo al gitsin..şimdiden hayırlısı olsun.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN demiş ki:
Gt 250 R mi diyon sen Çok gülüyorum O makineyi al tabi.. RR katili... Göz kırpıyorum Çok basınca ölmeyesin diye oto pilotu falan var.. Krankı kırıyor yavaşlıyorsun Çok gülüyorum

Huhauahauahauahhahau Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ne güldüm akşam akşam yau Bravo
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çok basınca ölmeyesin diye oto pilotu falan var.. Krankı kırıyor yavaşlıyorsun

Hay Allay iyiliğini versin. Gece gece kop kop bi hal oldum yaa Delirdim Delirdim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt104, Gülümsüyorum Gülümsüyorum senın fıkrınce hangısı sana guzel ve de sempatık gelıyosa o en ıyısıdır arkadasım kal saglıcakla Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o dediğin 40 milyarlık motorların 4 te 1 i kadar hız yapıyor bu bir ikincisi kanuni te çin malı türk malı sanma buda 2...sen 9 milyarı gözden çıkardıysan nerdeyse o paraya kawasaki ninja 250 var buda 3..ayrıca sen gidip pahalı olan r1 le 1000 rr ile filan 9000 ytl olanı bence kıyaslama Gülümsüyorum
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Re: motor almak lazım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt104 demiş ki:
beyler ben bir yarış motoru gördüm kanuni hemde 9 milyarmış bu 35 40 milyarlık motorların aynısı bende ondan almayı düşünüyom hem türk malı tüketmek lazım hemde aynı görüntü abi tekli far dahada güzel yakışmış ne gerek var beş misli para ödemeye demi

al tabi nede olsa aynısı.o parayı verenler de aptal zaten Çok gülüyorum bi pastane motorcusu daha katılıyo aramıza hadi hayırlı olsun.öff accaaip şekil yaparsın şimdi hatunlara.nasılsa onlar da anlamıyo hangisinin kaç para olduundan.maksat şekil değil mi onda da var ötekinde de Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal