Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 419 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 04.05.2008 - 23:57 Mesaj konusu: Uzman TV - İleri Sürüş Teknikleri ve Ekipmanlar
Ben de uzun zamandır takip ettiğim uzman.tv adresinden kategorilendirilmiş şekilde video'lu ve anlatımlı olan linkleri eklemek istedim. Motora benim gibi yeni başlayacak arkadaşların gerçekten çok işine yarayacak bilgiler mevcut. Anlatımı Motosiklet İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Rahmi Barutçu yapıyor. Aşağıdakiler dışında bir çok farklı sorunun cevabını da www.uzman.tv adresinde bulabilirsiniz.
Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 419 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 05.05.2008 - 21:22 Mesaj konusu: Re: Uzman TV - İleri Sürüş Teknikleri ve Ekipmanlar
Ben de uzun zamandır takip ettiğim uzman.tv adresinden kategorilendirilmiş şekilde video'lu ve anlatımlı olan linkleri eklemek istedim. Motora benim gibi yeni başlayacak arkadaşların gerçekten çok işine yarayacak bilgiler mevcut. Anlatımı Motosiklet İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Rahmi Barutçu yapıyor. Aşağıdakiler dışında bir çok farklı sorunun cevabını da www.uzman.tv adresinde bulabilirsiniz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız