türk mali degil dir o cin malidir parancok sa al derim binmek icin degil daha cok serviste yatirmak icin al _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 05.05.2008 - 22:29 Mesaj konusu:
Alıntı:
beyler ben bir yarış motoru gördüm kanuni hemde 9 milyarmış bu 35 40 milyarlık motorların aynısı
evet ya bende gördüm kahroldum,bu zamana kadar nekadar salakmışız yahu! hemen gsxr1000i satıp bende o motordan alcam!! boşuna 25-30 milyar para veriyoduk japonlara allah razı olsun! demek aynısı haa vay beeee _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
geçen gün benimde gözüme çarptı kanuni bayiide racer bakmaya gittim gerçektende süper bir modeli var ama yeni kullanıcı olduğumdan gözüm korktu yani bunu kontrol edebilirmiyim diye düşündüm fiyatıda güzel kendiside.
abi çin racinge can emanet edilir mi? hadi cruiserlar scooterlar tamamda, racing de olay değişiyor.
bir de anlamadığım 40bin yetele'ye olan motor hangisi? racinglere ilgim olmadığı i.in çok detaylı bilemeyeceğim ama r1,hayabusa 30-33bin civarı idi ne zammı bu durup dururken.
ve bir de en çok güldüğüm pastane motorcusu oldu abi onları napmak lazım bilmiorum. özellikle kasksız scooterla trafiği felç edenler en azından diğer motorlara saygınız olsun be adam _________________ Dağım Geldi
Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir hepsi Hak'tan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız