Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Ahmet abi güzel kareler her nekadar orda olamasakta
:(resimler sayesinde bir nebze tatmin olduk teşekkürler Bravo bu arada Konya adına yarışan tüm yarışcılara başarılar.Halit kardeş önümüzdeki yarışta derece yaparsın inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 06.05.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece ortaya pist koymuşlar gerisini düşünmemişler İstemiyorum en azından bir türübün olsa fena olmazdı. bazı insanları gördüm pistin ortasına atlayıp karşıdan karşıya gecip duruyorlardı. heleki cocuklar ayaklarını salmış piste dogru oturuyodular. heleki bir anne elinde bebegi oturtmuş orya pisti izletiyodu ortalardan. allah korusun motordan en ufak bir parca uçsa ömür boyu acısını çekerler. İstemiyorum çok canım sıkıldı ve en fazla yarım saat durabildim.. ve aydından yola cıktım orya geldim ve izmire döndüm.. Üzgünüm
kötü birşeye şahit olmamak için. ve orya girinçe yollar aman allahım..
neyse kusuruma bakmayın biraz içimi döktüm sanırım beni af edin.

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel sevgi dolu resimler ama son resim keşke olmasaymıs umarım can kaybı yoktur paylaşım için tşk ler
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.05.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, önümüzde daha çok yarış var,diğerinde görüşürüz Gülümsüyorum

orucoglu, 5. sayfaya bakarsan bizde onun tartışmasını yapmıştık Çok gülüyorum Pistin ortamı çok tehlikeli

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.05.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah Maşallah 41 kere Maşallah valla helal olsun KONYA md fotolar süper yaaaaaa ellerinize sağlık bıravo helal olsun
Alkışlıyorum Delirdim Dans Delirdim Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar resimler süper ellınıze sağlık. yalnız 2 topiğide kovalıyorum bırturlu sonuçları alamadım bılen varsa lutfen yazarmı... Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
Ben 4 milyondan yedim,ayranda dahil tipimden mi korkutular ne yaptılar,bana indirim uyguladılar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben iki tanesini 5 milyondan yedim demekki benden daha çok korkmuşlar Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKANRR,

600 de Emrah
750 de Ahmet Yılmaz
1000 de Yaşar

ali_42, dai senin karizmandan ötürü öyle bir indirime gitmişlerdir Çok gülüyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orucoglu, ıyı gözlemlemışın benım geçılmeme sebeb olan karşıdan karşıya geçen seyırcıler oldu tam kalkarken yarışı durdurdular konsantrem bozuldu devırı yükseltemedım ışığı kaçırdım kılometrelerce yoldan geldık organıze çok kötüydü yarışan ıkı kışı yanında ellı kışı böyle bı şey olamaz bunlar bahane değıl ama pısklojı konsantre bozuluyor

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son resım harıc dıyer kareler cok guzelmıs
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ve usta için iyilik temennilerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler 2, yarış cok farklı olucak inşaallah Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 06.05.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel Resimler Kadro Tam Ömer Bozkurt Tşrtlerinden bende istiyorum Gülümsüyorum))
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halıtım kafanı takma ıkıncı yarışta namludan çıkan mermı gıbı olacağız dedığın gıbı bızım ıçın ıyı dıleklerde bulunan arkadaşlara bende teşekkür edıyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.05.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, Ustam Emrah'ı geçmek çok zor...
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, inşallah ustam,2. yarışlarda derece bekliyoruz ikinizden de

WarCer, zor diye birşey yoktur,inanmak yeterli,geçen sene 3. ydü bu sene 1. oldu Orhan geçen sene şampiyondu bu sene derece alamadı vs.vs...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal