Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 ehliyeti direksiyon sınavı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 ehliyeti direksiyon sınavı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:03    Mesaj konusu: A2 ehliyeti direksiyon sınavı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar nisan ayında a2 ehliyeti için sınava girdim dreksiyon sınavınada az kaldı daha önceden sınava girmiş arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz ne tür bi motorla pratik yapmalıyım ne kadar bi mesafe götürüyorlar yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Başa dön
aminus Çevrimdışı aminus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A2 dediklerine bakma bir scooter vericekler sağ sol dünüceksin sinyal vermeyi unutma tabi sonra ehliyeti alıcaksın eğer sıkı biri değilse sınavdan kımse kalmaz için rahat olsun. Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100metre git o ehliyet sen de sen rahat ol kardeş Bravo Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun walla içimi rahatlattınız
Başa dön
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zigbog, katılıyorum sen rahat ol
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 03.05.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet kolay altına scooter genelde boş bi alan bi tur atıyosun sonra ehliyeti alıyosun.tabiki bunda gelen komisyonun da etkisi var Motordelisi ama merak etme sen sinyalini ver dönüşlerde ayğını yere koyma rahatça lırsın ehliyetini sadce rahat ve sakin ol OK

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen gün bir motor kiraliyim dedim ve gittim kiralanan yere, ama bir türlü cesaret edemedim yanımda tam olarak bilen biride yoktu bu gun sınavlarda açıklandı kaldık dreksiyon sınavına, daha cesaretimi toparlayamadım gitti belki bir kere sürsem bir şey kalmayacak ama mecbur sınavdan önce sürmem gerek Üzgünüm
Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aminus demiş ki:
geçen gün bir motor kiraliyim dedim ve gittim kiralanan yere, ama bir türlü cesaret edemedim yanımda tam olarak bilen biride yoktu bu gun sınavlarda açıklandı kaldık dreksiyon sınavına, daha cesaretimi toparlayamadım gitti belki bir kere sürsem bir şey kalmayacak ama mecbur sınavdan önce sürmem gerek Üzgünüm

kardeşim A2 ehliyetin olmadan motor kiralayamazsın ki Beğenmedim etrfaında motoru olan varsa onlardan rica et bence Motordelisi

Başa dön
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim burda malesef ehliyet falan sormuyorlar zaten kullananların anck %20 sinin ehliyeti var. ama dediğin gibi motoru olan birini bulmalıyım
Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aminus, sürücü kursunun ders vermesi lazım sana onlarla irtibata geç.Bu arada direksiyon sınavı ne zaman ?
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım sen yinede çevrendekilrden rica eteminim sana yardımcı olacak birileri vardır.bide eğer ilk kullanışın olacaksa boş bi arazide kullanmayı tercih et güvenliğin açısından Bravo

Başa dön
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.
Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="aminus"]evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.[/quote]
şikayet falan et abi tr de tüketici hakları v.s kanun var kimse şikayet etmedigi için biz sürekli TÜRKİYE BURA HERŞEY OLUR DİYORUZ.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aminus demiş ki:
evet sınav 15-20 mayıs tarihleri arası dendi ,işin kötü yanı gittiğim kursa sordum hangi motorla sürüş yapacaz faln diye, bana bizde motor yok kendi motorunuzu getirin dedi bende ehliyet yok nasıl motor olsun dedim, o zman sürüşe mutlaka birileri getirir SİZDE onLARINKİYLE yaparsıız sınavı dedi bende ne kadar dandik bir kursa kayıd yaptırdığımı anladım ama biraz geç oldu.

benim gittiğim kursdada aynı şeyi söylediler.biz motor dersi vermiyoruz.zaten motor sürmeyi bilmeyen gelip burda ehliyet almaz demişlerdi.sınav için motorları var ama o motorla ders alamıyosun. Beğenmedim

Başa dön
aminus
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gerçekten doğru söylüyorsunuz duyarsız kalmamak lazım ,gene sizin kursta motor varmış bizimkinde o da yok zaten 19 nisan sınavına çok az bir zaman kala kontenjanların full olduğu bir zamanda karar verdim bu yüzden gittiğim her kurs fulldu sadece bir tek o kursta yer vardı o da bu oldu. İstemiyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal