acemiler için motosiklet konusunda motosiklet çeşitlerinde ilk başa racing koydun diye isyan etmeyin sitedeki sıralama uyayak koydum _________________ honda CBR
daha önceden çoğunu izlemiştim uzman tv den,genel tekrar oldu paylaşım için sağol,güzel şeyler anlatıyor adam.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
rsc86, faydalı paylasım icin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1589 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.05.2008 - 21:14 Mesaj konusu:
Güzel baya.. Rehber olur inş. yeni başlayanlara _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 06.05.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
rsc86, paylasım ıcın tesekkurler hepsı ıyı hos da bayan olarak arabayla trafıge cıkmaya korkarken ıstanbulda bı de motorla tek basıma yollarda kendımı hıc dusunemıyorum dogrusu ama ınsallah bır gun bunu basarıcam hemde tek basıma _________________ Herşeye İnat, İllede Viraj Son Sürat
Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 419 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 06.05.2008 - 23:11 Mesaj konusu:
amazon_teamss demiş ki:
rsc86, paylasım ıcın tesekkurler hepsı ıyı hos da bayan olarak arabayla trafıge cıkmaya korkarken ıstanbulda bı de motorla tek basıma yollarda kendımı hıc dusunemıyorum dogrusu ama ınsallah bır gun bunu basarıcam hemde tek basıma
yorum için sağ ol trafikte araç kulanmanın erkekler için olduğunu sanan oldukça sizin gibi zarif hanımefendileri zarif bir motosikletin üstünde göremeyiz cesaretini kırma _________________ honda CBR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız