Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 24.04.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
Marmok hazırlıkları başladı tam bir hafta festival ohh oh ohhhh _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 24.04.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
inşallah o vakte kadar yıllık iznimi bitirmemiş olurum
Son Mesajdan 50 saniye:
aaaa hatta ayarlayabilirsem bizim konya capoartla birlikte gelelim giyeriz abadalarımızı roda yaparız izleyene de bize de zevkli olur _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tarih: 26.04.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
2. marmok festivalinin yapıldığı alandamı yine yoksa 1. marmok festivalinin alınındamı bilgisi olan warmı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Geçen seneki festival dönüşü kazalar oldu diye hatırlıyorum. Kardeşlerim Lütfen dikkat edelim. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 28.04.2008 - 01:15 Mesaj konusu:
arkadaşlar marmok festivali bu sene geçen seneden çok daha güzel olucak....geçen sene ben deliler gibi eğlendim bilen bilir...ben adayım yüzmeliyim
bu sene organizasyon çok daha başarılı şimdide bazı duyumlar aldım su sporları falan hakkınad dedikodular netleştikçe yazarım bende buradan sizlere...e zaten bu tür organizasyonlar yıllar geçtikçe daha daha güzel oluyor...
hadi bakaılm md hep beraber oradayız delirmek için _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
bu festival kaçmaz geçen yıl Ramis Paksoy arkadaşımı festivalden kısa bir süre önce motor kazasında kaybedince gitmemiştik bu yıl kaçırmak istemiyorum kesin oradayım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız