Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - iZMİR MD -SPİL ve ÇİÇEKLİ fotoları.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

iZMİR MD -SPİL ve ÇİÇEKLİ fotoları.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler hayret halil abim yemek yerken çıkmamış busefer Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:
Ben bu gezide vardım niye resmim yok Sinirlendim

Hemşehrim Çok gülüyorum Valla elimden bu kadarı geldi.. Hava kapalı olduğu bölümlerdekiler kapkara çıkmış zaten.. Diğer arkadaşlar eklerlerse o karelerde çıkabilirsin.. İzlemeye devam et bakalım.. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Zaten farkettiysen bende yokum karelerde.. Çok gülüyorum Fotoyu çektiğim için kendi kendimi çekemedim.. Delirdim
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey için çok teşekkürler çok güzel ve eğlenceli bir geziydi. Bravo

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz baya baya baya bi güzel gezi olmuş ama organizasyon yapılırken ordaydım uğraşılarak telefon telefon üzerine yapılan bir organizasyon tabi ki güzel olacak Delirdim Delirdim Delirdim

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hersey güzelde az az fotolar ya cok ceksenize Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:

Zaten farkettiysen bende yokum karelerde.. Çok gülüyorum Fotoyu çektiğim için kendi kendimi çekemedim.. Delirdim

Ben seni çektim Doğan Abim.. Gülümsüyorum Ama benim fotoğraf adetinden dolayı PartII olarak 2. topiği açtım..Orda varsın... Göz kırpıyorum

Çok keyifli bir gündü.. Bravo
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL demiş ki:
SeyyahKedi demiş ki:

Ben seni çektim Doğan Abim.. Gülümsüyorum Ama benim fotoğraf adetinden dolayı PartII olarak 2. topiği açtım..Orda varsın... Göz kırpıyorum

Çok keyifli bir gündü.. Bravo

Artiğz oldum desene? Delirdim Motordelisi
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, abim EROL ATAR gibisin beee Çok gülüyorum

ne güzel kareler yakalamışın ellerine objektifine emeğine sağlık Bravo

2. fotoda GANKAMI GÖRDÜM MUTLU OLDUM YAW Çok gülüyorum

BARIŞ ÇUBUĞU YAKMIŞ İÇİYOOO Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spil dağının güzeliklerini görmüştüm ben atlar hayvanlar doğayla iç içe oluo insan ..paylaşım süper çok teşşekkürler günün hakkını vermişsiniz Alkışlıyorum Bravo
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğan abim ellerine ve yüreğine sağlık;iyiki varsın motorcu abim Delirdim
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri Erol Atar sana benzer bikere.. Gülümsüyorum Ben ARA GÜLER 'e benziyom... Delirdim Motordelisi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bikehoper Saol Edip kardeşim.. Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:
ArapKadri Erol Atar sana benzer bikere.. Gülümsüyorum Ben ARA GÜLER 'e benziyom... Delirdim Motordelisi

yaw abim benim ben sanatsal açıdan dedim benziyon diye Çok gülüyorum

yoksa bilmemmi ha ARA GÜLER bile su dökemez senin eline foto işinde beee Çok gülüyorum Motordelisi

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 07.05.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, Yemek yerken gözüm foto çekenlerdeydi. Onlar çekerken ben yemeyi bıraktım çünkü Çok gülüyorum

Doğan Abicim ellerina sağlık çok güzel kareler yakalamışsın bencede. Seni böyle her etkinlikte görmek istiyoruz bilesin Bravo
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 07.05.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gün geçirdiğiniz fotolardan belli oluyor..Paylaşım için teşekkürler... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal