çok güzel kareler hayret halil abim yemek yerken çıkmamış busefer _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 05.05.2008 - 15:12 Mesaj konusu:
WarCer demiş ki:
Ben bu gezide vardım niye resmim yok
Hemşehrim Valla elimden bu kadarı geldi.. Hava kapalı olduğu bölümlerdekiler kapkara çıkmış zaten.. Diğer arkadaşlar eklerlerse o karelerde çıkabilirsin.. İzlemeye devam et bakalım..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Zaten farkettiysen bende yokum karelerde.. Fotoyu çektiğim için kendi kendimi çekemedim.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Tarih: 05.05.2008 - 18:05 Mesaj konusu:
süpersiniz baya baya baya bi güzel gezi olmuş ama organizasyon yapılırken ordaydım uğraşılarak telefon telefon üzerine yapılan bir organizasyon tabi ki güzel olacak _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Zaten farkettiysen bende yokum karelerde.. Fotoyu çektiğim için kendi kendimi çekemedim..
Ben seni çektim Doğan Abim.. Ama benim fotoğraf adetinden dolayı PartII olarak 2. topiği açtım..Orda varsın...
Çok keyifli bir gündü.. _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 700 Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya
Tarih: 06.05.2008 - 22:40 Mesaj konusu:
spil dağının güzeliklerini görmüştüm ben atlar hayvanlar doğayla iç içe oluo insan ..paylaşım süper çok teşşekkürler günün hakkını vermişsiniz _________________ koray
Doğan abim ellerine ve yüreğine sağlık;iyiki varsın motorcu abim _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
ArapKadri Erol Atar sana benzer bikere.. Ben ARA GÜLER 'e benziyom...
yaw abim benim ben sanatsal açıdan dedim benziyon diye
yoksa bilmemmi ha ARA GÜLER bile su dökemez senin eline foto işinde beee _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 07.05.2008 - 21:05 Mesaj konusu:
motorsado, Yemek yerken gözüm foto çekenlerdeydi. Onlar çekerken ben yemeyi bıraktım çünkü
Doğan Abicim ellerina sağlık çok güzel kareler yakalamışsın bencede. Seni böyle her etkinlikte görmek istiyoruz bilesin _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız