Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bluehunter
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum yarın herkese ii eğlenceler bi hafta kısmet olursa hepinizle tanışcam benim içinde bolbol eğlenin
Başa dön
bluehunter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ateshizmir
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 03.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben de organizasyonda aranızda olmak isterdim ama henüz bir aylık motor kullanıcısıyım ve korkuyorum.şehir içi sürüşlerim oldu ancak hiç böyle gezilere katılmadım.aslında sizlerle tanışmayı da isterim ne öneriyorsunuz? bende honda rebel chopper var.250 lik katılmak mı doğru biraz daha beklemek mi.ben karşıyakada oturuyorum ve her gün işe basmaneye motorla gidip geliyorum.bu kadarını yapan geziye de katılabililr mi diyorsunuz
Başa dön
ateshizmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

04.05.2008 Pazar Günü Manisa da yağışlı görünüyor..

http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=MANISA
tifosi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 04.05.2008 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar size iyi Eğlenceler Bol Bol Fotoraflar Çekilin Bravo

Saygılar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 04.05.2008 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, he he he levom abım sen de gel nerdesınkı Dil çıkarıyorum gelemıyosun

he he he

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caca1912
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, walla sen değil ama emır cidden uçuruodu beniiii Üzgünüm İstemiyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 05.05.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://motordelisi.com/ftopic-63082-days0-orderasc-0.html

Buradan devam edebiliriz,resimlere ve yorumlara...
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-63113.html

Birde burdan PartII...

seker_portakali, 'm gel artık sende...
BeLiaL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, yaa zaten resimleri gördüm,içim gitti Üzgünüm Keyfini çıkarın hayatım,bende elbet bi yolunu bulup gelirim bigün Göz kırpıyorum Olmadı artık davşi'denn seni bekliyom buraya... Gülümsüyorum Ama süpersiniz İzmir Md,ayrı bi güzelsiniz siz. Çoook seviyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye