arkadaşlar ben de organizasyonda aranızda olmak isterdim ama henüz bir aylık motor kullanıcısıyım ve korkuyorum.şehir içi sürüşlerim oldu ancak hiç böyle gezilere katılmadım.aslında sizlerle tanışmayı da isterim ne öneriyorsunuz? bende honda rebel chopper var.250 lik katılmak mı doğru biraz daha beklemek mi.ben karşıyakada oturuyorum ve her gün işe basmaneye motorla gidip geliyorum.bu kadarını yapan geziye de katılabililr mi diyorsunuz
Buradan devam edebiliriz,resimlere ve yorumlara... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
seker_portakali, 'm gel artık sende... _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3567 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 06.05.2008 - 01:20 Mesaj konusu:
BeLiaL, yaa zaten resimleri gördüm,içim gitti Keyfini çıkarın hayatım,bende elbet bi yolunu bulup gelirim bigün Olmadı artık davşi'denn seni bekliyom buraya... Ama süpersiniz İzmir Md,ayrı bi güzelsiniz siz. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız