Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04 Mayıs İzmir MD ÇİÇEKLİ-SPİL Gezi Fotoğrafları(partII)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04 Mayıs İzmir MD ÇİÇEKLİ-SPİL Gezi Fotoğrafları(partII)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Sakıncası var dedim mi ki ben? Ben sadece merak ettiğim için sordum. Neyse seninle uğraşılmaz anladık... Yani zamana yazık hadi bye
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..

Davşim kocaman öpücük ben yakan top oynarken çekmiş olduğun güzel kareler için... Çoook seviyorum

Ayrıca 24 Mayıs Engelliler Tiyatro Etkinliği için destek veren Seyyahkedi,10UR1,HalilRR, ve ismini çok özür dileyerek hatırlayamadığım 2 arkadaşımıza teşekkür ederim...

WarCer,neyseee...Kendine iyi bak o halde...
BeLiaL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar Harbi Deli ! Baksanıza Başkanlarını Dövüyorlar ! Sinirlendim insan Başkanını Döver mi ! ?? ! Çok gülüyorum
Başa dön
buracQ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, yaa çok güzel resimler nazar değmesin bu delilere ....
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper süper süper süper olmuş...heryıl tekrarlanmalı bence...seneye bende kurtulcamm inş. asosyalllkten we gelcem..alsancaktan çıkmaa fakti geldiii annaşılan.... İstemiyorum
reont Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vakit harika geçmiş anlaşılan keşke dememek elde değil doğrusu Alkışlıyorum Alkışlıyorum (keşke orda olsaydıııımmm Ağlıyorum )
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 06.05.2008 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiiiç eğlenmedim , berbat bir gündü ne o ölee in in çık çık sağa dön ,sola dön, dön dön, ya hep çok yukarı , ya hep çok aşayı Çok gülüyorum canım çıktı o motoru kullanıcam diye Dil çıkarıyorum bide vukaatlarım da cabası 1.si sölemiciim, 2. sen kalk 10 senedir oynamadığın yakan top neyin oyna sonuç ! e düştüm tabikim,uf oldu elim Üzgünüm ... 3. sü inerken bir arabayla az daha başbaşa dans etme pozisyonda kalıyor olmam Şok oldum 4.sü yok o kadar da acemi deülük Delirdim

BeLiaL Sinem cim seni Allah a havale ediyorum yok yok ben seni Armağan Çağlayan a havale ediyorum senin hakkından o gelir bencem Öfkeliyim

Gezinin adı Çiçekli Köy oldumu ben çok eğlenirim ve yine öyle oldu tabikim. Doğan Abim; SeyyahKedi çay için teşekkürler...

Rabbit im Davşim ve Hakan başkanım beni kendi elleriylen beslediler Çok gülüyorum baktılar kız dağa indi çıktı,hali neyin kalmamış en azından gıda takviyesi yapalım dediler herhal ellerinize sağlık teşekkürler Göz kırpıyorum

sarıların Sülo abim sana ve ısrarla mangalın başından kaçılmayan Çok gülüyorum ama köftelerini ekmek arası götürdüğüm Serken sanada teşekkürler...Erkan hangimiz yavaştık anlayamadım ki ben alaala beni İzmir e sağsalim getirdiğin için çok sağol Çok gülüyorum

Not; (bu bir itiraftır) pazartesi günü motorun suratına bakmadım Delirdim

yağmurun kızı, rüzgarın kadını...
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 06.05.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz her halinizden belli. Allah neşenizi bozmasın. Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 06.05.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinem Ellerine sağlık yine güzel fotolar

İyi eğlenmişiniz belli İzmir MD Bravo Alkışlıyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, emegıne saglık sınem guzel kareler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
PeLLiNe, yaptıgın kahvenın hala tadı damagımda harammı ettın ne yaptın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Sinem güzel kareler yakalamışsın, yaşıyorsunuz valla güzel görüntüler,ama senin salıncak'ta sallanırken çekildiğin fotoğraf fotoşop gibime geldi Dil çıkarıyorum
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Sinem, güzel kareler yakalamışsın yine Bravo
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah keyfinizi bozmasın,,sağlam bi aktivite olmuş ..işin önemli kısmı ise sorunsuz kazasız belasız bitmişe benziyor..e yollar wiraj bayır yokuş..malum aranızda yeni arkadaşlar war allah korusun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yinede sağlam olmuş Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye