LEVO,kadeşim söylediklerinde baştan sona kadar haklısın ama böyle bir gece videosu daha çekmicez dedik zaten,ayrıca Erbil kardeşimde bunun olmayacagını söyledi, ne olan nede olacak bişe var tabiri caiz ise ölü yok yası var gibi davranıyoruz.Farklı mekanlarda farklı görüntüler olabilir,ama orda ve gece olaz artık,içiniz ferah olsun,çünki bizim içimiz ferah.biz PERT TEAM olarak yine güzel görüntüler vermeye çalışacagız,YALÇINIM ,ERBİL ben bi çalışma yapim de onaylarsanız uygularız. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
ekambanosscu
Sizlerin hatırına bir iki satır yamak istedim bende
Fakat videoda anlaşılmayan bazı konular olduğunu görüyorum. bu yapılan doğru yada yanlış olabilir ama zaten her buluşmada yaşanan bir gazlama bu tek farkı bu sefer video çekimi yapıldı. video çekimi yapılmadığı zamanlar 120 ile gidildiği sanılmasın. diğer bütün SS sürücüleri aşşağı yukarı bu gazlamaları hep yapıyorlar ama tek şeritli, mucurlu yolda gece12 de yapılması bir istisna o kadar.
bundan sonrada daha değişik videolar çekilecektir ama yayınlanması konusunda ekamba karar verecektir ama bence artık gyayınlamaya gerek yok.
aman dikkat arkadaşlar,güzel video olmuş ama çok tehlikeli Allah korusun kafa salınması falan olacak olsa kurtulmanın imkanı yok dostum boşverin bu tür iddialaşmaları keyif aldığınızca gazlayın _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Tarih: 06.05.2008 - 10:45 Mesaj konusu:
yalan rüzgarı dizisinden sonra merakla takip ettiğim tek şey ekamba topicleri sıkan sıkana çok heyecanlı oluyor. bakalım bu dizilere başkaları da video çekip katılacak mı _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Tarih: 06.05.2008 - 12:19 Mesaj konusu:
vuuuuuuuuuuu ula ne oliiii hala bu mewzuuuu anaaaaaaaaaa ..ula ekamba ne gaz çekmişsun millet yedi bitirdi kendini ..3 ay daha ana sayfa yapar bu topicik _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
WarCer,rım emek verildi,bizde canlı tutarız ,site açılana kadar ,zaten you tube açıl susam açıl kapan susam kapana döndü ,komedi ya _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kendini düsünmuyorsan Anneni Babani,seni sevenleri düsün yazik olur onlara ,Evlat acisimi yasatmak istiyorsun onlara birde onlara goster bu Videoyu nasil hiz yaptigini,ustelikte Aksam vakti burnunun ucunu bile goremez insan tepkileri ne olur.Olur ya ordan yaya olarak gecmekte yada traktor v.s yavas hareket eden arkasi isiklandirilmayan araclar cok Turkiye de.Yaptigin bir intihar hadi orda birini ölümüne sebebiyet versen ömrü billah icinde bir keske yapmasaydim olmasaydi gibi dusunce,sucluluk duygusu ilemi yasamak istiyorsun.Erkeklik bu sekilde ispatlanmaz umarim bir daha yapmazsin,dusun Isvicre de kaliyorum burda Trafik cezalari agir atiyorum araba ile otobanda arkamda bir arac var ve benden yol istiyor sag serite gecmem imkansiz o anda hizimi artirsam ilerdede bulunan radara yakalansam ve o cezayi arkamda bulunan beni bu sekilde hizlanmama sebep olan arac sahibimi odeyecek hayir.Orda sana birsey olsa iddiaya girdigin sahislarmi kurtaracak hayatini hayir.Lutfen dikkat
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7656 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.05.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
son sözümde sana ekamba ; basamamışsın olmamış 320 yazdıramamışsın vs vs sen tırtsın adam seni ilk 10 a bile almadı baksana.
neden izmirli değilsin somalısın diye. izmirliler basar somalı basamaz mışşşş yalanmı can dostum ekambilim.?
yalan değil can dostum yalçın
izmirliler basar ama somalılar milletin radyatörünü deler aramızdaki fark bu....
o yüzden kimse kalkıp benle şu dakkadan sonra midik yarışına girmesin.kimsenin radyatörüne de yazık olmasın..
daha ne yapayım,klawyede gazlarken + nasıl motorda gazladığımızıda ortaya koyduk.
bi amuda kalkmadık isterseniz amuda nasıl kalkılır 2 dakkada onun videosunu da çekip koyayım buraya..
yalçınım bir karar aldım o da şu;
artık beni oraya buraya çağıran adamlar ilk önce bir video çekip koyacak,
bende yada tüm md olarak izleyeceğiz ve karar vereceğiz.eğer gidip gazlamaya değerse kalkılıp gidilecek ve gazlanacak...
bizler buralarda tek şerit yolda bukadarını yapabildik,fakat o 10 kişiden duble otoban yollarında daha iyi
bir performans çıkaracağına eminiz ama videosunu da görmek isteriz....
bu arada dip not;otobanda dedem de basar puahahahahaha
coach2003 demiş ki:
hepinizi kardeşim ve dostum olarak normal yaşantımızda çok seviyorum...
ama şu internet ortamında pek çok kişi nedense gerçek kişiliği ile tanınmıyor...
herkese saygılar....
inan kankam okadar hak veriyorum ki sana daha da bu dediğine ekleyecek bir sözüm yok kardeşim..
pitman, çoktaaaaaaan boşkoydum,rahat ol pitman kardeşim..(m)
SABERS,
hertürlü çalışmalara açığız biliyorsun.proje düzgün olsun fizana gidelim.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 06.05.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
tulum,çizme,eldiwen.kask..900 ytl felan pistin kiralanması körfez pistinden bahsediyorum..1 tane ambulans olması lazım mecburi..5.6 arkadas birleşip bunu karşılayabilir...çıkın piste bakalım hanginiz kaç sn.de dönüyor yada drag yapın kimin debriyajı sağlam bileği sağlam...pistte yarışmadan kimse burda ben şöle ben böle demesin beyler..bilgisizlikten başka bişi değil....benim 55 yaşında amcam war geçen motorumu almış haberim yok..bana diyorki yeğen be ne yaa 280 yaptım..gerisini siz düşünün..herkeze saygı we sewgiler _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız