Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO,kadeşim söylediklerinde baştan sona kadar haklısın ama böyle bir gece videosu daha çekmicez dedik zaten,ayrıca Erbil kardeşimde bunun olmayacagını söyledi, ne olan nede olacak bişe var tabiri caiz ise ölü yok yası var gibi davranıyoruz.Farklı mekanlarda farklı görüntüler olabilir,ama orda ve gece olaz artık,içiniz ferah olsun,çünki bizim içimiz ferah.biz PERT TEAM olarak yine güzel görüntüler vermeye çalışacagız,YALÇINIM ,ERBİL ben bi çalışma yapim de onaylarsanız uygularız. Bravo Bravo

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba nosscu
Sizlerin hatırına bir iki satır yamak istedim bende Göz kırpıyorum

Fakat videoda anlaşılmayan bazı konular olduğunu görüyorum. bu yapılan doğru yada yanlış olabilir ama zaten her buluşmada yaşanan bir gazlama bu Gülümsüyorum tek farkı bu sefer video çekimi yapıldı. video çekimi yapılmadığı zamanlar 120 ile gidildiği sanılmasın. diğer bütün SS sürücüleri aşşağı yukarı bu gazlamaları hep yapıyorlar ama tek şeritli, mucurlu yolda gece12 de yapılması bir istisna o kadar.

bundan sonrada daha değişik videolar çekilecektir ama yayınlanması konusunda ekamba karar verecektir ama bence artık gyayınlamaya gerek yok.

Herkese iyi günler dilerim..
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 06.05.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman dikkat arkadaşlar,güzel video olmuş ama çok tehlikeli Allah korusun kafa salınması falan olacak olsa kurtulmanın imkanı yok dostum boşverin bu tür iddialaşmaları keyif aldığınızca gazlayın Bravo
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbıl yanlıs yapıyosun yanlıs..kımseye ıspata gerek yok...cekıp koyarsın bız sana basamaz deıl yatamaz dedık olur yatsan yatamaz demedık gotunu basını dıkemezsın olcak bırak boskoy gıtsın....bıseyın ıspatı adama yapılır

BİNLERCE DANSÖZ VAR...
Başa dön
pitman Çevrimdışı pitman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suzukilker
Üye
Üye

Nereden: SUZUKİSTAN/antalya

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, dün sabah seyrettim ama yorum yapıcak zaman yoktu
güzel olmuş ama tehlikeli
Başa dön
suzukilker Çevrimdışı suzukilker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalan rüzgarı dizisinden sonra merakla takip ettiğim tek şey ekamba topicleri Çok gülüyorum sıkan sıkana çok heyecanlı oluyor. bakalım bu dizilere başkaları da video çekip katılacak mı Göz kırpıyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.05.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG, hiç sanmıyorum dostum...
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, sende bendensin desene ekamba topikleri aşkına yazanlardansın ... Çok gülüyorum

o gece bizi kırmayıp aramıza katıldığın için ve PERT TEAM ruhunu hep beraber yaşadığımız için sonsuz hoşnut ve mutluyuz .

katılımcılarınhepsine tek tek teşekkürler. Bravo

son sözümde sana ekamba ; basamamışsın olmamış 320 yazdıramamışsın vs vs Çok gülüyorum Beğenmedim Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum sen tırtsın adam seni ilk 10 a bile almadı baksana.

neden izmirli değilsin somalısın diye. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
izmirliler basar somalı basamaz mışşşş Şok oldum yalanmı can dostum ekambilim.? Bravo

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi allah kaza bela vermesin hiç birinize Bravo
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuuuuuuuuuuu ula ne oliiii hala bu mewzuuuu anaaaaaaaaaa Şok oldum Şok oldum ..ula ekamba ne gaz çekmişsun millet yedi bitirdi kendini Çok gülüyorum Çok gülüyorum ..3 ay daha ana sayfa yapar bu topicik Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, youtube açık olsa şimdi 25 sayfaydı bu topic... Gülümsüyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer,rım emek verildi,bizde canlı tutarız ,site açılana kadar ,zaten you tube açıl susam açıl kapan susam kapana döndü ,komedi ya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orhan28
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendini düsünmuyorsan Anneni Babani,seni sevenleri düsün yazik olur onlara ,Evlat acisimi yasatmak istiyorsun onlara birde onlara goster bu Videoyu nasil hiz yaptigini,ustelikte Aksam vakti burnunun ucunu bile goremez insan tepkileri ne olur.Olur ya ordan yaya olarak gecmekte yada traktor v.s yavas hareket eden arkasi isiklandirilmayan araclar cok Turkiye de.Yaptigin bir intihar hadi orda birini ölümüne sebebiyet versen ömrü billah icinde bir keske yapmasaydim olmasaydi gibi dusunce,sucluluk duygusu ilemi yasamak istiyorsun.Erkeklik bu sekilde ispatlanmaz umarim bir daha yapmazsin,dusun Isvicre de kaliyorum burda Trafik cezalari agir atiyorum araba ile otobanda arkamda bir arac var ve benden yol istiyor sag serite gecmem imkansiz o anda hizimi artirsam ilerdede bulunan radara yakalansam ve o cezayi arkamda bulunan beni bu sekilde hizlanmama sebep olan arac sahibimi odeyecek hayir.Orda sana birsey olsa iddiaya girdigin sahislarmi kurtaracak hayatini hayir.Lutfen dikkat
Başa dön
orhan28 Çevrimdışı orhan28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
son sözümde sana ekamba ; basamamışsın olmamış 320 yazdıramamışsın vs vs Çok gülüyorum Beğenmedim Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum sen tırtsın adam seni ilk 10 a bile almadı baksana.
neden izmirli değilsin somalısın diye. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
izmirliler basar somalı basamaz mışşşş Şok oldum yalanmı can dostum ekambilim.? Bravo
yalan değil can dostum yalçın Gülümsüyorum
izmirliler basar ama somalılar milletin radyatörünü deler aramızdaki fark bu.... Dil çıkarıyorum
o yüzden kimse kalkıp benle şu dakkadan sonra midik yarışına girmesin.kimsenin radyatörüne de yazık olmasın.. Dil çıkarıyorum
daha ne yapayım,klawyede gazlarken + nasıl motorda gazladığımızıda ortaya koyduk.
bi amuda kalkmadık isterseniz amuda nasıl kalkılır 2 dakkada onun videosunu da çekip koyayım buraya.. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
yalçınım bir karar aldım o da şu;
artık beni oraya buraya çağıran adamlar ilk önce bir video çekip koyacak,
bende yada tüm md olarak izleyeceğiz ve karar vereceğiz.eğer gidip gazlamaya değerse kalkılıp gidilecek ve gazlanacak... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bizler buralarda tek şerit yolda bukadarını yapabildik,fakat o 10 kişiden duble otoban yollarında daha iyi
bir performans çıkaracağına eminiz ama videosunu da görmek isteriz.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada dip not;otobanda dedem de basar puahahahahaha Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

coach2003 demiş ki:
hepinizi kardeşim ve dostum olarak normal yaşantımızda çok seviyorum...
ama şu internet ortamında pek çok kişi nedense gerçek kişiliği ile tanınmıyor...
herkese saygılar....
inan kankam okadar hak veriyorum ki sana daha da bu dediğine ekleyecek bir sözüm yok kardeşim.. Alkışlıyorum

speedycrew, hoşgeldin dostum.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

X-rinG, katılımcıları heyecanla beklemeye başladık... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

suzukilker, elimizden geleni yaptık,teşekkürler Göz kırpıyorum

pitman, çoktaaaaaaan boşkoydum,rahat ol pitman kardeşim..(m) Gülümsüyorum

SABERS,
hertürlü çalışmalara açığız biliyorsun.proje düzgün olsun fizana gidelim.. Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tulum,çizme,eldiwen.kask..900 ytl felan pistin kiralanması körfez pistinden bahsediyorum..1 tane ambulans olması lazım mecburi..5.6 arkadas birleşip bunu karşılayabilir...çıkın piste bakalım hanginiz kaç sn.de dönüyor yada drag yapın kimin debriyajı sağlam bileği sağlam...pistte yarışmadan kimse burda ben şöle ben böle demesin beyler..bilgisizlikten başka bişi değil....benim 55 yaşında amcam war geçen motorumu almış haberim yok..bana diyorki yeğen be ne yaa 280 yaptım..gerisini siz düşünün..herkeze saygı we sewgiler Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Sonraki
11. sayfa (Toplam 40 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal