Tarih: 05.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
gevezehanim, adama iyilik yapıyoruz onu da anlamıyor
Sonra yok ben niye geçildim, yok ben psitlerim kıralıydım diye ağlıyor _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 06.05.2008 - 09:50 Mesaj konusu:
barossatr NEDEN BANA haber vermiyorsun? iyice unuttun beni
neyse bende geliyorum
1- Gevezehanım
2- zzzzzz - Barış
3- Antakin
4- Strider + 1
5- Maniacalbay
6- Ekzotik
7- Hız Tutkunu
8- barossatr
9- polidoryon _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
gevezehanim, slm kartinge LONGDRIVER+stromdentis'de geliyor baştan söyliyeyim kimsenin şansı yok arkadaşımız carting profdur ve 60 kilocuktur..........yani bu durumdaVOLKANRR,ancak ikincilik kupası kalır.
Alıntı:
1- Gevezehanım
2- zzzzzz - Barış
3- Antakin
4- Strider + 1
5- Maniacalbay
6- Ekzotik
7- Hız Tutkunu
8- barossatr
9- polidoryon
10-LONGDRIVER
11-stormdentis(yeni şampiyon adayımız)
gevezehanim, slm kartinge LONGDRIVER+stromdentis'de geliyor baştan söyliyeyim kimsenin şansı yok arkadaşımız carting profdur ve 60 kilocuktur..........yani bu durumdaVOLKANRR,ancak ikincilik kupası kalır.
Alıntı:
1- Gevezehanım
2- zzzzzz - Barış
3- Antakin
4- Strider + 1
5- Maniacalbay
6- Ekzotik
7- Hız Tutkunu
8- barossatr
9- polidoryon
10-LONGDRIVER
11-stormdentis(yeni şampiyon adayımız)
Bak bu konuda haklısın, Volkanım Re Rem, canım kankam, ben sana dedim pazar günü o dürümleri, pastaları az ye diye. Al bak noluyo????
Ya baksana az kişiyiz ama, hadi MD, nerdesiniz?? Organizasyon yapıyoruz, kimse kıpırdamıyor. Kalkın koltuklarınızdan, biraz hareket edin. Üstelik Arno'nun doğumgünü. Bu kadar az kişiyle mi kutlayacaz. Nerde parmaklar?????
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 97 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 06.05.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
Kamberimiz derkunt nerede.Hiç kaçırmazdı böyle etkinlikleri.Başına bir iş gelmiş olmasın.Bir arayıp öğrenin durumu.Sağmıdır iyimidir niye gelmiyor.Merak ettim valla
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız