Tarih: 05.05.2008 - 22:24 Mesaj konusu:
Hayabusa, Ahmet abi güzel kareler her nekadar orda olamasakta
:(resimler sayesinde bir nebze tatmin olduk teşekkürler bu arada Konya adına yarışan tüm yarışcılara başarılar.Halit kardeş önümüzdeki yarışta derece yaparsın inşallah
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 06.05.2008 - 03:27 Mesaj konusu:
sadece ortaya pist koymuşlar gerisini düşünmemişler en azından bir türübün olsa fena olmazdı. bazı insanları gördüm pistin ortasına atlayıp karşıdan karşıya gecip duruyorlardı. heleki cocuklar ayaklarını salmış piste dogru oturuyodular. heleki bir anne elinde bebegi oturtmuş orya pisti izletiyodu ortalardan. allah korusun motordan en ufak bir parca uçsa ömür boyu acısını çekerler. çok canım sıkıldı ve en fazla yarım saat durabildim.. ve aydından yola cıktım orya geldim ve izmire döndüm..
kötü birşeye şahit olmamak için. ve orya girinçe yollar aman allahım..
neyse kusuruma bakmayın biraz içimi döktüm sanırım beni af edin. _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tarih: 06.05.2008 - 10:21 Mesaj konusu:
arkadaşlar resimler süper ellınıze sağlık. yalnız 2 topiğide kovalıyorum bırturlu sonuçları alamadım bılen varsa lutfen yazarmı... _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
orucoglu, ıyı gözlemlemışın benım geçılmeme sebeb olan karşıdan karşıya geçen seyırcıler oldu tam kalkarken yarışı durdurdular konsantrem bozuldu devırı yükseltemedım ışığı kaçırdım kılometrelerce yoldan geldık organıze çok kötüydü yarışan ıkı kışı yanında ellı kışı böyle bı şey olamaz bunlar bahane değıl ama pısklojı konsantre bozuluyor _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
zevkmotor, inşallah ustam,2. yarışlarda derece bekliyoruz ikinizden de
WarCer, zor diye birşey yoktur,inanmak yeterli,geçen sene 3. ydü bu sene 1. oldu Orhan geçen sene şampiyondu bu sene derece alamadı vs.vs... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız