Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 06.05.2008 - 13:00 Mesaj konusu:
Belial Sinemcim.. Yahu bir an dalmışım? fotoğraf filan yayınlıyayım dedim.. Halbuki senin gibi nerdeee yapıcam ben bu işleri? Çok güzel resimler, çok güzel anlatım.. Ellerine sağlık..
Valla ben çok eğlendim.. Oksijen çadırından çıkmış gibi oldum dönüşte. Yakaköy de ev almaya karar bile verdim, Spilde almıyayım artık dedim.
Şunu özellikle belirteyim ama,.. Kasten erkenden gelip semaverin başına oturmadık valla billa... İnanın buna yani.. Gayri ihtiyari insan semavere doğru yöneliyor.. Peynir ve zeytinleri de istem dışı olarak götürüvermişim? inanın bana.. inanın.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
antakin, gelin sizde...Arayı fazla açmayınn PeLLiNe,öRRdek oldun sen...Armağan Çağlayan Öpsün seni Hohhh..
fast_rider, ne gibi photoshop ¿ Ya ben neden farkında değilimmm SeyyahKedi, Doğan abim herkesin bakış açısı senin fotoğraflar eksik gibime geldi..Sen daha çok çekmiştin sanki. Sandıktamı saklıcan onları.
Tekrar tekrar yorumlara teşekkür ederim... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.05.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
harikasınız...
dragtan çıktık tamda yanınıza geliyorduk ki siz yola çıkmış çiçekliye mangala gidiyordunuz..
bizler sertaç,hurşit ve aileleri ile sabuncubeli çıkışında yemeğe takıldık.
halil hadi gelin dedi,bizde geriden gelen arkadaşları bekliyorduk,yemek falan derken geç oldu çiçekliye gelemedik.
süper eğlenmişsiniz,birdahaki sefere beraber olmak dileğiyle.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 06.05.2008 - 14:43 Mesaj konusu:
Cok güzel fotolar,katılım superrrrr,paylasım superrrrr daha ne olsun En kötü gününüz böyle gecsin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.05.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
Sinemcim ellerine sağlık anacım çok güzel kareler.
Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Spile çıkmak belkide bazı arkadaşlarımı zorladı ama, emin olsunlar çok güzel bir deneyim kazandılar. Çıkmak hadide, o kadar yolu aşağı doğru inmek, güzel şeyler kazandırır insana.
Erbil inan gelmemene şaşırmıyorum artık
Bu arada Çiçekli Köyde Canım Aziz Abim ve Nur Ablamla karşılaşmış olmamız, belkide günün en güzel sürprizi oldu bizim için.Sizleri çok seviyoruzz _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
BeLİal sana teşekkürü bir borç biliriz........ Ellerine sağlık.........
HalilRR kardeşim o virajları çıkmakta, inmekte bana bir şey kazandırmaktan ziyade bir hayli kilo kaybettirdi. Neydi o virajlar o uçurumlar
Acilen bana viraj dersleri vermen lazım!!!!!!!!!! Grubun en arkasından gelen bir üye olarak zannedersem, bu benim en doğal hakkım
Her şeye ragmen sevdiğim arkadaşlarımla olmak güzeldi......... _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
PolatCetin, küçük böceğin fotoğraflarını çektim ama buraya koymaya gönlüm elvermedi.Nazar değer düşüncesi ile..Bir ara teslim ederim güzel bebeğin güzel fotoğraflarını..
Hala her yerim ağrıyor.. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız