Hayabusa, Fotograflar harika en sondaki hariç tabiki.
zevkmotor, zxrhalit, inşallah diger yarışlarda sizlerden derece bekliyoruz.
O gün turda oldugum için gelemedim ama Ankara yarışlarından İnşallah beraber olacagız _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
hoooo arkadaşlar çok güzel.bende sizinle olmak isterdim.inşallah ankaraya gelirim.bu yarışta acemilik atlatılmış olur ankarada kazanırsınız. _________________ BoZKuRT MD
eRCaN BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Manisa Akhisardaki yarışlara katılan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederiz. şunuda söylemek isterim ki bu yarışlarda bulunan tek karizma ve konyamızın ve keyserimizin gururu olan AHMET BOZKURT kardeşimizinde orda olması yarışları daha da güzelleştirmiştir. Ahmet kardeşimizede bizimle olduğu için ayrıca çok amma çok teşekkür ederim. onu bir ömür boyu aramızda görmek isteriz. çünkü ahmet kardeşim hiçbir maddi imkanı olmadan bütün MANEVİYATI ile bu yarışlarımıza katılmış ve karizması ve yakışıklılığı ile yarışlarımızı şenlendirmiştir. SEVGİLERLE AHMET KARDEŞİM BENİM. _________________ BoZKuRT MD
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7656 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.05.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
Hayabusa demiş ki:
Ben 4 milyondan yedim,ayranda dahil tipimden mi korkutular ne yaptılar,bana indirim uyguladılar
ben beleş yedim..
2 yarım birde kola içtim.orda epey bi oturduk sonrada unuttuk ödemeyi valla.
artık köfteci kardeş okuyorsa md yi hakkını helal etsin....
topiği okumasaydım aklıma bile gelmeyecekti vallayi...
ahmetim,birdahakinde daha uzun sohbet ederiz.bu arada cumartesi tüm gün sizi bekledik,biliyorsun.
birdahaki sefere artık kardeş...abine ve diğer dostlara selam... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
VAAUVVVVVVVV SÜPER OLMUŞ HERŞEY VALLA AHMETÇİM ORDA OLAMAYI İSTERDİM DOĞRUSU EN ÇOKTA ÖMER BOZKURT TİŞÖRTLERİ DİKKAT ÇEKİYO KAZA VE WC' DEKİ RESİM HARİÇ HERŞEY ÇOK GÜZEL.......
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER _________________ BoZKuRT MD
Ercan_Bozkurt, Cuma günü seni çok aradım ama Tlf ların kapalıydı
Koyuncu kankaaaaaa senide burada görmek ne güzel birşey,akşama kadar gördüğüm yetmiyor gibi birde burada karşıma çıktın,seni üye yaptığın güne lanet olsun
ekamba, sana hiç yakıştıramadım
H_Bozkurt, teşekkür ederim,birde şu yorumlarını küçük harfle yazarsan çok iyi olacak _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız