Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 06.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Fotograflar harika en sondaki hariç tabiki.

zevkmotor, zxrhalit, inşallah diger yarışlarda sizlerden derece bekliyoruz.

O gün turda oldugum için gelemedim ama Ankara yarışlarından İnşallah beraber olacagız
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ercan_Bozkurt
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoooo arkadaşlar çok güzel.bende sizinle olmak isterdim.inşallah ankaraya gelirim.bu yarışta acemilik atlatılmış olur ankarada kazanırsınız.

eRCaN BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ercan_Bozkurt Çevrimdışı Ercan_Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavidev_21
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya/ist.

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten bulunmak istediğim harika ortamlardan biri Bravo konya md olarak diğer yarıslarda da yarısçımıza basarılar Alkışlıyorum
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Kardeş unutma

Ustamız için zor yoktur imkansız da biraz uğraştırır..

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fali_42, fotoyu yapmışsın teşekkürler

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayolcu, Mustafa abi aramıza hoşgeldin Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emegi geçen herkeze teşekkürler derece alanlara tebrikler dereceye giremeyenler iyşallah önümüzdeki yarışlarda başarılar dilerim

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayolcu, abi hoşgeldin Gülümsüyorum sizinle tanısmak çok güzeldi... Gülümsüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, hoşbulduk biraderim görüşürüz

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

KammadeRR, teşekkürler tanıştıgımıza bende memnun oldum görüşürüz

Başa dön
Koyuncu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Manisa Akhisardaki yarışlara katılan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederiz. şunuda söylemek isterim ki bu yarışlarda bulunan tek karizma ve konyamızın ve keyserimizin gururu olan AHMET BOZKURT kardeşimizinde orda olması yarışları daha da güzelleştirmiştir. Ahmet kardeşimizede bizimle olduğu için ayrıca çok amma çok teşekkür ederim. onu bir ömür boyu aramızda görmek isteriz. çünkü ahmet kardeşim hiçbir maddi imkanı olmadan bütün MANEVİYATI ile bu yarışlarımıza katılmış ve karizması ve yakışıklılığı ile yarışlarımızı şenlendirmiştir. SEVGİLERLE AHMET KARDEŞİM BENİM. Alkışlıyorum Delirdim Dans
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koyuncu, Hössssssssssstttt olum ne yapıyon sen bakim Gülümsüyorum bence orda tek karizma ömer bozkurttu demi ömer abim Gülümsüyorum Gülümsüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
Ben 4 milyondan yedim,ayranda dahil tipimden mi korkutular ne yaptılar,bana indirim uyguladılar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ben beleş yedim.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
2 yarım birde kola içtim.orda epey bi oturduk sonrada unuttuk ödemeyi valla.
artık köfteci kardeş okuyorsa md yi hakkını helal etsin.... Gülümsüyorum
topiği okumasaydım aklıma bile gelmeyecekti vallayi... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
ahmetim,birdahakinde daha uzun sohbet ederiz.bu arada cumartesi tüm gün sizi bekledik,biliyorsun. Göz kırpıyorum
birdahaki sefere artık kardeş...abine ve diğer dostlara selam... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
H_Bozkurt
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi VAAUVVVVVVVV SÜPER OLMUŞ HERŞEY VALLA AHMETÇİM ORDA OLAMAYI İSTERDİM DOĞRUSU EN ÇOKTA ÖMER BOZKURT TİŞÖRTLERİ DİKKAT ÇEKİYO Bravo KAZA VE WC' DEKİ RESİM HARİÇ HERŞEY ÇOK GÜZEL....... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER Delirdim Delirdim Delirdim

Başa dön
H_Bozkurt Çevrimdışı H_Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ercan_Bozkurt, Cuma günü seni çok aradım ama Tlf ların kapalıydı Sinirlendim

Koyuncu kankaaaaaa senide burada görmek ne güzel birşey,akşama kadar gördüğüm yetmiyor gibi birde burada karşıma çıktın,seni üye yaptığın güne lanet olsun Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

ekamba, sana hiç yakıştıramadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

H_Bozkurt, teşekkür ederim,birde şu yorumlarını küçük harfle yazarsan çok iyi olacak Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, benim fotolardan yolluyayım onlarıda yap bi zahmet PM den msn atarsan sevinirim
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal