Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeşilyurt Motor, Kanuni, orion, Glaring, Duro

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeşilyurt Motor, Kanuni, orion, Glaring, Duro

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Yeşilyurt Motor, Kanuni, orion, Glaring, Duro Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeşilyurt motorlu araçlar 33 yıldan bu yana motosiklet tüketicisine hizmet vermektedir. Türkiye'de motosiklet sektörünün en eski üyelerinden biri olan firmamız geçen zaman içinde binlerce motosiklet kullanıcısına satış, servis ve aksesuar hizmeti vermiş yıllar içerisinde binlerce üyesi olan bir dost camiasına sahip olmuştur.

33 yıllık süreç içerisinde motorsiklet sevgisine binlerce dost katmanın yanı sıra çok yaygın ve oturmuş bir pazarlama ve hizmet organizasyonunu da oturtmuş olan Yeşilyurt motor bugün temsil ettiği tüm markaların satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda Türkiye birincisi konumundadır.

İstanbulun en yaygın kurye organizasyonlarından birine de sahip olan şirketimiz 140’ı aşan kuryesiyle birçok kuruluşun kurye ihtiyaçlarınıda karşılamaktadır.

Türkiye'yi on değişik noktadan kucaklayan bir bayi ağına sahip olan Yeşilyurt motor uzman teknik kadrosu ve Türkiye pazarını çok iyi tanıyan deneyimli pazarlama kadrosuyla Kartal Merkezde yeni faaliyete geçen içinde teşhir ve alışveriş merkeziyle tamir ve bakım ünitelerinin bulunduğu 2400 m2 kapalı alana sahip Yeşilyurt Plaza’da Faaliyet göstermektedir.

Ayrıca İstanbul Kadıköy'de bir satış mağazası ve teknik hizmet birimiyle İstanbul Mecidiyeköy’de kurye ofislerimiz bulunmaktadır.

İLETİŞİM:

Merkez :
Topselvi Cad. No:9 Kartal, İSTANBUL

Tel : (0.216) 389 20 10 - 353 14 61
Fax : (0.216) 306 83 49

http://www.yesilyurtmotor.com

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo
yzfr142 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah Bravo Bravo

Sponsored BY Ömer BOZKURT
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Kardeşime 1998 yılında kanuni 301 sport almıştık vay be aradan tam 10 yıl geçmiş Gülümsüyorum

Satış, Servis, ve Yedek parça konusunda gerçekten çok iyi bi firma Bravo
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten hizmet olarak bir numara iki defadır parça ihtiyacımı karşılıyolar hemde bekletmeden bugün çektiğim siparişimi yarın hemen elime geçiyor çok ilgili ve alakalı insanlar bu topik sayesindede hepsine burdan çok ama çok teşekkür ediyorum yanlız izmirdeki baii leri neresi onu bilmiyorum her defasında direk merkezle işimi çözdüm hatta motorumun parçasını takmak için bir şema istedim bir baktım bütün şemaları mail yoluyla göndermişler ...servis = 10 numara +ilgi ve alaka.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye