Tarih: 06.05.2008 - 18:14 Mesaj konusu:
kubi_speed, arkadan gelmek yok bu sefer tamammı len meyhur _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:33 Mesaj konusu:
kubi_speed, senden bi cacık çıkmaz
GSXR61, eyvallah kardeşim benim
çok sağol hoş bulduk
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
pitman, akşam kaplıca sefası var
fotoları çekelim bi _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
proracing, biz seni bekleyelim somada mahsur kalalalım.sen gez bakalım o diyardan bu diyara _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Tarih: 06.05.2008 - 18:50 Mesaj konusu:
nosscu, dayı vallahi billahi aklım fikrim oradaydı
gönlüm sizinleydi ama buraya gelmem hayati önemdeydi
oraya gelmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:55 Mesaj konusu:
proracing, erbil demişti zaten sözünde durur diye.
söz verseymişsin muhakkak gelirmişsin söz vermemişsin belki yetişirim demişsin.biliyorum seni anlatılanlar yetti bize.
tebrik ederim sağlam karakterinden ötürü. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Tarih: 06.05.2008 - 18:59 Mesaj konusu:
nosscu, teveccühün dayı
sizin gibi insanların sevgisini kazanmış isek bu mutluluk bize yeter _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız