Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - macera isteyen varmi ist-antalya tek yon

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

macera isteyen varmi ist-antalya tek yon
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirden sonrasını devralabilirim Dil çıkarıyorum Motordelisi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇANAKKALE MD / Gazcı team / hayatı sol şeritten tam gaz yaşayan biriyim...

MesajTarih: 06.05.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar linki açamayanlar için söylim motor suzuki srad 600 lük Dil çıkarıyorum

şaka bir yana üstlenmesi gereken önemli bir görev var bu işi yapana şimdiden kolay gelsin radar a girdigi zaman kullanıcı ödeyecek dimi ? Çok gülüyorum

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
arkadaslar linki açamayanlar için söylim motor suzuki srad 600 lük Dil çıkarıyorum

şaka bir yana üstlenmesi gereken önemli bir görev var bu işi yapana şimdiden kolay gelsin radar a girdigi zaman kullanıcı ödeyecek dimi ? Çok gülüyorum

belki cok kaba bi tabir ama
"sutune kalmıs"
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok daha neler neden 500-600 tutsun Yakacağı 100 ytl benzin ya var ya yok
Yemesi içmesi otobüsü 100 ytl desen 100 de gidecek kişinin hakkı eder 300 ytl
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı harbiturk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.05.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda olsam hemen alırdım motoru ama izmirdeyim,arkadaşın dediği gibi izmire kadar birisi getirsin izmirden sonra biz alalım 2 kişi getiririz motorunu geze geze Çok gülüyorum Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailemin izin vereceğini bilsem şimdi yola çıkardık he güzel bi eğlence olurdu hemde bahaneyle antalya görmüş olurdum ama malesef bu aralar aramız bozuk ve sınavlarım var Ağlıyorum size iyi yolculuklar kardeşim Allah kaza bela göstermesin....

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı olsun talibi cıkmıs bıle Gülümsüyorum
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:
ben seve seve gıderım antalyalıyım zaten 6 senelıkte a2 sahıbıyım msnden ulas ıstersen cbr900_enes83@hotmail.com tabı motor senın ustuneyse ve evrakları tamsa

su satıs durumu bi belli olsun irtibata gecelim
eger bu aksam ki karting e gelirsen orda konusuruz
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.05.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kartınge gelemem heralde haber beklıyorum ben senden cumartesı cıkarsam daha ıı
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İSTEDigin gun git onemli degil.
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba polidoryon sana özel msj attım okursan sevinirim iyi günler.
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isyerindeyim irtibata gececegim
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal