Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bozkurt MD-Akhisar Drag Yarışı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gasabali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 mayıs ta ısallah ankaradayızzz
Başa dön
Gasabali Çevrimdışı Gasabali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gasabali,
Alıntı:

valla öyle bi gün sayıyorumki o günün gelmesini o kadar cok istiyorumki Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Sıkma canını halitcim. Bu sefer ok gibi çıkacan inşallah....

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo tamam abi msn i PM den yolluyorum

Gasabali, o gün hep beraber gideriz kardeş.

zxrhalit, hadi bakalım sen inancını yitirme Bravo

euler, abi açığı tamamlayamadım daha Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euler, ya rüstem abi canımı sıktıgım hiç bisey yokta hani cocukla 8 kez kalkıp hiç kaybetmeyip tek yarışlık bi yarışta elenmek aniden o cok kötü oldu yeniyorum diye gale almayıp düşük devirde kalktım tekere kalkmasın diye bir ikincisi karsıdan karsıya geçen insanlar yüzünden tekrar start verilmesi konsantireyi mahfetti inş.rüstem abi ankaraya yarışlarına saklıcaz hırsımızı Bravo Bravo
Hayabusa, dayım o inanç asla kaybolmıcak Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Aslında yarış anında karşıdan karşıya geçenler pistin içine birşeyler düşürenler konsantreyi bozdu. Bir ara 400 ün ordaki ışıklara biri çarptı sonra çekti gitti. Bizim ali söyledi de düzelttiler söylemese belkide sağ taraftan birinci gelenin ışığı yanmayacaktı ve yarışı kabedecekti. Usta kalkarken de aynı şey oldu. İnşallah ankara çok daha iyi olur... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Hayabusa demiş ki:

euler, abi açığı tamamlayamadım daha Çok gülüyorum

sen inancını yitirme...

Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yarış 18 Mayısda mı? Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Ben haziran ın içinde biliyodum Şok oldum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.05.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayolcu demiş ki:
fali_42, fotoyu yapmışsın teşekkürler

Ben teşekkür ederim usta sende sağol ;)Ahmetin sayesinde yaptık onada teşekkürler Dil çıkarıyorum

ekamba demiş ki:
Hayabusa demiş ki:
Ben 4 milyondan yedim,ayranda dahil tipimden mi korkutular ne yaptılar,bana indirim uyguladılar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ben beleş yedim.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
2 yarım birde kola içtim.orda epey bi oturduk sonrada unuttuk ödemeyi valla.
artık köfteci kardeş okuyorsa md yi hakkını helal etsin.... Gülümsüyorum
topiği okumasaydım aklıma bile gelmeyecekti vallayi... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
ahmetim,birdahakinde daha uzun sohbet ederiz.bu arada cumartesi tüm gün sizi bekledik,biliyorsun. Göz kırpıyorum
birdahaki sefere artık kardeş...abine ve diğer dostlara selam... Bravo

Aman kardeş dikkat birde helal etmemişse Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, sağolasın nıhayet öğrendık burda cumbur cemaat...
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euler, ya kardes nekadar cok yorum yapıyosun işin gücün yokmu senin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt,
Bu sıralar işim yok abi. Bilgisayarın başında gezinip duruyorum. Oralarda bana göre iş varsa haber ver. Ne iş olsa yaparım. Gerekirse arabanın sol arka lastiğini bile değiştiririm... Bravo

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.05.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euler, Rüstem abi sol arka lastik olayı,anladım ben onu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euler, Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Koyuncu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt konyanın tek gerçeği olan abim 18 mayısta yarışçılarımızı desteklemek için bizde geliyoruz Dans Dans
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal