euler, ya rüstem abi canımı sıktıgım hiç bisey yokta hani cocukla 8 kez kalkıp hiç kaybetmeyip tek yarışlık bi yarışta elenmek aniden o cok kötü oldu yeniyorum diye gale almayıp düşük devirde kalktım tekere kalkmasın diye bir ikincisi karsıdan karsıya geçen insanlar yüzünden tekrar start verilmesi konsantireyi mahfetti inş.rüstem abi ankaraya yarışlarına saklıcaz hırsımızı Hayabusa, dayım o inanç asla kaybolmıcak
zxrhalit, Aslında yarış anında karşıdan karşıya geçenler pistin içine birşeyler düşürenler konsantreyi bozdu. Bir ara 400 ün ordaki ışıklara biri çarptı sonra çekti gitti. Bizim ali söyledi de düzelttiler söylemese belkide sağ taraftan birinci gelenin ışığı yanmayacaktı ve yarışı kabedecekti. Usta kalkarken de aynı şey oldu. İnşallah ankara çok daha iyi olur...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Hayabusa demiş ki:
euler, abi açığı tamamlayamadım daha
sen inancını yitirme... _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5272 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.05.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
karayolcu demiş ki:
fali_42, fotoyu yapmışsın teşekkürler
Ben teşekkür ederim usta sende sağol ;)Ahmetin sayesinde yaptık onada teşekkürler
ekamba demiş ki:
Hayabusa demiş ki:
Ben 4 milyondan yedim,ayranda dahil tipimden mi korkutular ne yaptılar,bana indirim uyguladılar
ben beleş yedim..
2 yarım birde kola içtim.orda epey bi oturduk sonrada unuttuk ödemeyi valla.
artık köfteci kardeş okuyorsa md yi hakkını helal etsin....
topiği okumasaydım aklıma bile gelmeyecekti vallayi...
ahmetim,birdahakinde daha uzun sohbet ederiz.bu arada cumartesi tüm gün sizi bekledik,biliyorsun.
birdahaki sefere artık kardeş...abine ve diğer dostlara selam...
Aman kardeş dikkat birde helal etmemişse _________________
Tarih: 06.05.2008 - 18:32 Mesaj konusu:
Hayabusa, sağolasın nıhayet öğrendık burda cumbur cemaat... _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Ömer Bozkurt,
Bu sıralar işim yok abi. Bilgisayarın başında gezinip duruyorum. Oralarda bana göre iş varsa haber ver. Ne iş olsa yaparım. Gerekirse arabanın sol arka lastiğini bile değiştiririm... _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız