Tarih: 06.05.2008 - 10:05 Mesaj konusu:
kubi_speed, motorsuzluktan değil içmekten öyle oldun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:15 Mesaj konusu:
cbrracingteam, bakalım rüzgar nereye götürür bilinmez _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
pitman, yok kardeşim yelken yapcaz
senin bi önerin var mı? _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 18:39 Mesaj konusu:
kawasaki_honda, şu kubilayı bi oku üflede motor alalım
sende ağzına lolipop al bakalım akif bey
burdan özel getirecem karadeniz lolipopu _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing, o ipn.. okumayla felen düzelmez çok okudum ben onu olacak gibi degil onun derdi başka sen anlarsın onu bii si........ neyse burası yeri degil sonra ben ilgilenecegim onunla
sana gelince o lolipopu sen yiye dur ben sana elma şekeri alacagım tokata selamlar saygılar _________________ kawasaki
http://www.youtube.com/watch?v=UPCDgTLidJo x_kawasaki_x@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız