Konya MD olarak pazar günü manisa akhisarda yapılan drag yarışlarındaydık
Hem Konyamız adına yarışan yarışcılarımızı desteklemek ve dostlarla görüşmek amaçlı gittigimiz akhisarda güzel anılarla geriye döndük
yarışların kazasız belasız olması ve kupalardan Konya olarakta nasibimizi almamızda bizleri ayrı mutlu etti
Konyadan yarışcı olarakta izleyici olarakta katılım fazla idi buda ayrı bir gurur tablosu oldu
Fotolar fazlaca sıkılan sıkıldıgı yerde buraksın bakmayı
600cc yarışcımız zxrhalit kardeşimi canı gönülden kutluyorum göstermiş oldugu medeni cesaretten dolayı
hepimi motorcuyuz deriz yarışcımız az aferim Halitim sana ALLAH izin verirse çok başarılı olacaksın
600cc yarışcımız Mehmet ustam ufak bir şansızlık yaşadın bir daha yaşamassın inşALLAH
600cc yarışcımız Orhan bay oldun mutlu ettin şansızlık sendede vardı motor yürüyor sende bu işi biliyosun o zaman Kupa istiyoruz
750cc yarışcımız Motomert helal olsun sizede bu iş için bu yıl yatırım yaptınız bununda karşılıgını aldınız
Ahmet sedece bir kere olmaz sezon boyunca seni kürsüde görmek isteriz bilesin almış oldugun birincilik için ve bizleri gururlandırdın için
Konya MD adına teşekkür ederim
1000cc yarışcımız Şampiyon Orhan sezona 2.likle başladın birincilikle devam edersin inşALLAH ı love you
1000cc Osman Şirin canım benim başarılarının devamı gelecek sen pist yarışcıcısın biliyorum ama dragdada kupa istiyoruz bilesin
1300cc Seyit artistim canım cigerim lastikleri yak ama ruhunu asla seviyoruz senide Kupa Kupa anladın sen onu
Bunlar Konyadan giren yarışcılarımız Konya adına yarışan yarışcılarımızdanda kupa ve kupalar istiyoruz
Boncuk Yaşar 1000cc de 1.lik Özcan Karakuş 1300cc de 3. lük Sizlerede teşekkür ederiz
Bütün yarışcılarımıza başarılar dilerim
Bu kadar fotoyu küçülten bana yardımcı olan Sustali Fatih kardeşimede Çok teşekkür ederim
Sayısı biraz fazla buyurun iyi seyirler
_________________ --Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
En son capodelcapo tarafından 06.05.2008 - 19:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.05.2008 - 19:16 Mesaj konusu:
I LOVE YOU konyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 06.05.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
harika bir gün mükemmel topic güzel enstanteneler bunların
hepsi birleşince ister istemez insanın tansiyonu yükseliyor büyük
heyecan yaşıyor ilk aşkı aklına geliyor teşekkürler şükrü başkan
ilk ayağın en güzel topici bu olmalı eksiksiz tarafsız mükemmelin
ötesinde
yarışan arkadaşların hepsine bizi temsil ettikleri için teşekkür
ediyor diğer ayaklar için başarılar diliyorum _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
iboo; şükrücüm eline sağlık bi topik ancak bu kadar açılır yorulduk yaw baka baka
NÖRİİ; çocuklarda güzel yarışmış ama video olsaydı izlerdik be copodel
herkese başarılar _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN