arkadaslar 30-04-2008 tarihinde erken saatlerde yada gece kartal ugurmumcuda 2005 model gümüş gri hornet 900 lük makinam calındı hemde evimin otoparkından ,plakam 34 tk 1652 --yoshimura egzoslu (e47) --topcase givi marka cantalı --konuyla ilgili alakanızı bekliyorum arkadaslar calıntı motorlarla ilgili bilgisi olan, nerde bulunabilcegine dair enufak tahmini olan varsa lütfen paylasın benimle simdiden tesekkurler her ihtimale karsı numaram 5324684198 adım kenan
En son kenan-hornet tarafından 06.05.2008 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.05.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
Otoparka dava aç... Sana elimizden geldii kadar yardımcı olacağız..Plakayı vs. aldım.. Otopark ile uğraş _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
geçmş olsun inşallah bulunur _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
cok gecmis olsun.cok uzuluorum ya cocugumuz gibi baktıgımız motorlarımız bı gun bı uyanıoruz yok. bunu yapanlarada dıcek bi lafta bulamıorum .gecmis olsun dostum.umarım en kısa zamanda kawusursun yakışıklına.
Geçmiş olsun inş. bulunur... Bu arada herkes dikkatli olsun bu aralar olaylar artmış... Ben çalınmasın die motoru apartmana sokuyodum... Ama gündüz 3 gibi ewin birine hırsız girmiş...
Herkes önlemlerini tekrar gözden geçirmeli diye düşünüyorum...
Çok geçmiş olsun kardeş Bu aşagılık insanlar alın terimizi çalıyorlar Yıllarca verdigimiz emegi çalıyorlar.lanetliyorum _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız